Капчикова проговори за бременността и любовта

1 от 3 Снимки
Ася Капчикова

Плеймейтката Ася Капчикова разкри всичко около слуховете, които се носят за нея в последно време. Нов мъж има и се казва Живко.

Мъжът до красавицата е 26 години, зодия Телец. Той има собствен бизнес, но Ася предпочита да не споделя какъв е точно. Двамата се запознават на рожден ден, малко след излизането на плеймейтката от риалити формата Фермата. Попадналa там случайно, още в първия разговор Капчикова знае, че това ще е човекът за нея.

Въпреки че е убедена в чувствата си, Ася се дърпа и дори връзва тенекия на момчето на първата им среща. Живко я поканил на кино, но след 30-тата минута от прожекцията осъзнал, че няма да дойде и си тръгнал. За щастие дни след това усилията му се възнаградили и той усетил горещата плът на русокосата, пише Slava.bg.

Ася Капчикова категорично отрече слуха, че е бременна. В момента тя работи по личния си моден бранд, който ще носи нейното име и ще се рекламира с нейния лик. Тя не се срамува да говори за слабостите си, но за момента се чувства повече от щастлива.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари