Ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу били тормозени от продуцент

Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу били тормозени от продуцент

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Анджелина Джоли
Снимка: BoredPanda
Гуинет Полтроу

Един от най-известните холивудски продуценти Харви Уайнстийн е на път да се сбогува с успешната си кариера, след като срещу него бяха повдигнати обвинения за сексуален тормоз, подкрепени от звездите Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу.

Пред Ню Йорк таймс Гуинет Полтроу споделя, че когато е била на 22 години и се снимала във филма Ема, Харви Уайнстийн я поканил в хотелската си стая, предлагайки ѝ масаж, а също така намекнал, че ако двамата са интимни, това ще се отрази добре на кариерата ѝ.

Полтроу отказала, а единственият човек, пред когото се осмелила да сподели за случилото се, бил тогавашният ѝ годеник Брад Пит. Уестейн я предупредил, че ако разгласи за случилото се, ще се погрижи никога повече да не получи роля в голямото кино.

Анджелина Джоли също споделя, че е имала негативен опит с продуцента. Малко след запознанството им той започнал да ѝ прави неприлични предложения.

Затова реших никога повече да не работя с него и се почувствах отговорна да предупредя другите. Това поведение към жените е неприемливо, заявява Джоли.

Миналата седмица Ню Йорк таймс публикува разследване, което казва, че през последните 30 години Харви Уайнстийн е тормозил жените, работещи в неговата компания, а 3 от тях твърдят, че ги е изнасилил.

Холивудският продуцент стои зад някои от най-успешните ленти в киното като Влюбеният Шекспир, Криминале, Спасяването на Редник Райън, Речта на краля и Джанго без окови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати