Тото посърна в Къщата на ВИП Брадър. Ето какво не може да прежали

1 от 3 Снимки
Тото и приятелката му
Снимка: instagram
Тото и приятелката му

Тъга налегна Тото от Скандау, след като се наложи да се раздели със скъпоценната си брада в Къщата на ВИП Брадър. Феновете на шоуто забелязват, че откакто се прости с окосмяването по лицето си, рапърът е все по-унил и всячески се опитва да прикрие лика си ту с ръка, ту с качулка.

Брадата на Тото беше неизменна част от неговата визия на мачо и по всичко личеше, че певецът много държи на нея. Самият той призна, че от близо година не се е виждал с голо лице. След като се наложи да се обръсне покрай седмичната мисия във ВИП Брадър обаче, сякаш нещо в него се пречупи и самочувствието му изчезна.

Тото изглежда променен както външно, така и вътрешно. Личи си, че нещо го тревожи. В последните серии на ВИП Брадър е по-свит и сякаш се крие, отбелязват наблюдателни зрители.

Разбира се, промяната във визията на певеца едва ли ще се отрази на любовта на зрителите. Благодарение на разумното си поведение в Къщата той успя да си спечели много почитатели и поне засега се очертава като една от звездите, които ще стигнат до финала на риалити шоуто.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари