Биг Брадър Ол Старс чука на вратата! Вижте кой ще влезе в Къщата

1 от 8 Снимки

ВИП Брадър е на финалната права. От другата седмица обаче на вратата на Къщата в Нови хан чука нова порция випове. Сред тях ще има както познати, така и нови физиономии.

Дни преди началото на новото предаване стана ясен пълният списък със звездите. Това ще са Моника Валериева, една руса застаряваща плеймейтка, Мариана Попова и гаджето ѝ – актьорът Веселин Плачков, рапърът Dee, Фънки, фолк певицата Дебора, Теодора Стефанова, Джино, Динко Вълев и Станимир Гъмов.

Според зрителите, ако списъкът отговаря на истината, то предаването ще претърпи истински крах. Познайниците ни вече са досадни, а новите лица никога не се приемат добре от обществото.

Говори се, че за да направи шоу, в Нови хан ще заживее и певецът Константин. Продуцентите са му обещали както 120 бона, така и най-качествени алкохолни запаси.

Предполага се, че и плейбоят Джино Бианкалана, предишен победител в шоуто за випове, също може да уважи Големия Брат. Изненадата ще е Динко Вълев – Ловецът на бежанци, които потвърди участието си с видеоклипче в социалните мрежи.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари