Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Биг Брадър Most Wanted събра 12 мегазвезди под покрива на Къщата

Биг Брадър Most Wanted събра 12 мегазвезди под покрива на Къщата

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Светлана Василева
Снимка: Дарик
Фънки

Биг Брадър свърши добра работа. От вчера под покрива на най-известната Къща в родината светят 12 от най-големите мегазвезди в България.

Сезонът Most Wanted вече е факт. Пръв сред най-желаните риалити звезди прага на Къщата прекрачи фолкиконата Константин, а малко след него и музикандът Димитър Ковачев – Фънки. Двамата получиха своята първа тайна мисия - да разпределят идващите съквартиранти на индианци и каубои. За целта двамата гледаха визитките на всеки влизащ в Къщата, докато спокойни пийваха уиски и пушеха пури в изповедалнята.

Трета, но със статут на първа поради липсата на Коцето и Фънки, влезе майката на журналистката Албена Вулева - Людмила Захажаева. Тя бе последвана от Светлана Василева, която обеща да е много секси през целия сезон. По петите ѝ в Нови хан се вмъкна победителят от VIP Brother 2015 Джино Бианкалана. Последва го не толкова любимата му Луна, която влезе в Къщата на кон.

Без прословутото си ATV в Нови хан се засели и ловецът на бежанци – Динко. Последваха го рапърът Дий, любовницата на Тачо на Жени Калканджиева - Зорница Линдарева, както и Кирил Симеонов от Big Brother 2015. Последни в Биг Брадър влязоха фолк певицата Дебора и невероятния стратег и прекрасен готвач - Мариела Нордел.

След като разпределиха съквартирантите, Фънки и Константин влязоха отново, като се преструваха, че влизат за пръв път. Днес ще станем свидетели на последствията на действията им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати