Ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Брадърката Лили съобщи най-щастливата новина! Молитвите ѝ бяха чути

Брадърката Лили съобщи най-щастливата новина! Молитвите ѝ бяха чути

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190198
Лили Ангелова

Лили Ангелова, известна с участието си в риалити формата Биг Брадър и изявите си в Папараци, е на път да отвори нова страница в живота си. Изкусителната брюнетка ще стане майка до броени месеци. Огромното си щастие сподели самата тя при гостуването си в предаването На кафе.

Слухове за бременността на Лили се носят упорито още от миналата година. А сега става ясно, че красавицата наистина очаква първото си дете от своя любим мъж Станислав.

Бебето звездата от Биг Брадър и партньорът ѝ са чакали дълго. Лили сама призна, че е имала големи трудности при забременяването и се е наложило да мине през сериозни процедури. Но в крайна сметка молитвите ѝ за рожба били чути и в момента тя вече е бременна в четвъртия месец.

За момента Лили не разкрива дали бъдещето ѝ дете ще е момиче или момче. Признава, че иска то да е кръстено на баба ѝ Нада, която обича и цени безкрайно много. Брадърката не скри също така, че е започнала да наддава покрай бременността, но си е насрочила и нов хранителен режим, с който да се чувства здрава и във форма, докато износва бебенцето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати