Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Сестрата на Сузанита е нейна пълна противоположност! (СНИМКИ)

Сестрата на Сузанита е нейна пълна противоположност! (СНИМКИ)

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Алекс, Сестрата на Сузанита
Снимка: Instagram
Сестрата на Сузанита

Сузанита може и да се превърна в сензация, но на нея се гледа с лошо око. Започнала с провокациите още на 12, днес тя не се слави нито с особени гласови данни, нито с особено добро възпитание.

За щастие надежда има и тя е в сестрата на Сузанита. Докато малката дъщеря на Орхан Мурад си пада по провокациите, неговата доведена щерка е нейна пълна противоположност.

Александра е по-голяма от Сузанита. Тя живее и учи мениджмънт на музикалната индустрия в Лондон. Още щом сестра ѝ започна да обикаля клубовете, тя изрази своето мнение в социалните мрежи. Вижте какво написа: Орхан Мурад е човек, който държи на честта си. Той няма да направи никога нещо подобно. За жалост в България на почит е скандалът и Сузи се подведе. Тя е едно объркано дете и не ми харесва това, което прави. Но щом сама е решила да се изявява медийно, ще си носи и сама отговорността и последиците. Песента ѝ няма да я обсъждам. Аз съм много против пошлостта.

Алекс е доказателството, че в едно семейството всички са различни. Tя иска Сузанита да следва пътя си, но без това да петни името на Орхан Мурад.

Макар Алекс да е доведена дъщеря на Мурад, тя често е гледала сама Сузи, сменяла ѝ е памперсите и я е хранела. Ето защо смята, че има и пълното право да я съди. Като малка именно Александра става причина майка ѝ Шенай и Орхан да се влюбят. Тя моли майка си да я заведе на концерт на Орхан Мурад в Доспат. След края му момиченцето иска автограф от певеца, получава го и кани любимеца си на своя рожден ден. Певецът приема поканата, така пламва любовта между него и Шенай, плод на която

е скандалната Сузанита.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати