Как да подсилим паметта си?

Как да подсилим паметта си?

Ако напоследък все по-често забравяте и имате проблеми с концентрацията, вижте как да подобрите своята памет.

1
Как да се предпазим - Кои са най-важните витамини за очите ви?

Кои са най-важните витамини за очите ви?

21.10.2018063

Очите са прозорец към света и се нуждаят от много внимание и грижа. Те са сложен орган, който се нуждае от много витамини, за да функционира правилно. Вижте кои са правилните витамини за вашето перфектно зрение!

Как да се предпазим - Ето как да бъдете бодри през целия ден

Ето как да бъдете бодри през целия ден

20.10.20180137

Да останеш свеж и енергичен през целия ден, е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Ние всички сме подвластни на ежедневието и всички положителни и отрицателни емоции, които то носи със себе си, без да си даваме дори минутка лично време.

Как да се предпазим - Съвети за здрави детски зъби

Съвети за здрави детски зъби

20.10.2018026

Добрите навици се създават още от най-ранна детска възраст и обхващат както държанието, така и личната хигиена. Редовното миене на ръцете и вежливото отношение към околните са точно толкова важни, колкото и старателното миене на зъбите. Ако малкият палавн

Как да се предпазим - Опасности от татуировките

Опасности от татуировките

19.10.20180146

Несъмнено всеки от нас поне веднъж е мислил да си направи татуировка. Това е важно решение, което трябва внимателно да се обмисли.

Как да се предпазим - 6 ползи за здравето от витамин В6

6 ползи за здравето от витамин В6

15.10.2018089

Витамин B6, известен също като пиридоксин, е водоразтворим витамин, от който тялото ни се нуждае. Той е важен за метаболизма на протеини, мазнини и въглехидрати и за създаването на червени кръвни клетки.

Как да се предпазим - Как да си набавите витамин D безопасно?

Как да си набавите витамин D безопасно?

10.10.20180295

Витамин D се съдържа само в няколко продукта - сьомга, консервирана риба тон, говежди черен дроб, жълтъци и сардини. Това налага да знаем как най-лесно и безопасно може да си набавим този толкова важен за тялото ни витамин

Как да се предпазим - Какво представлява зъбният камък?

Какво представлява зъбният камък?

07.10.2018096

Натрупването на зъбен камък е един от най-често срещаните козметични проблеми както при мъжете, така и при жените. Той представлява твърди отлагания по зъбните повърхности в резултат на минерализацията на зъбната плака.

Как да се предпазим - Ползи от ежедневните разходки

Ползи от ежедневните разходки

06.10.2018054

Ежедневната 30-минутна разходка е нещо подобно на хапването на поне една ябълка през деня. С други думи, това до голяма степен може да направи посещенията ви при доктора все по-редки.

Как да се предпазим - Ето защо имате газове

Ето защо имате газове

06.10.20180344

Един от най-унизителните моменти в ежедневието на един човек (или поне така се приема от мнозина) е да изпусне газове на публично място. Понякога няма как, тялото ни предава и издайническият звук може да смути вас или околните.

Как да се предпазим - Хранителният режим и ранната менопауза

Хранителният режим и ранната менопауза

04.10.20180153

Има много фактори, които подсказват кога ще влезете в менопауза. Такива са генетиката, тютюнопушенето, дали сте прекарали химиотерапия. Но ново проучване от университета в Лийдс предполага, че може да има друг показател.

Как да се предпазим - Кофеинът помага при бъбречни проблеми

Кофеинът помага при бъбречни проблеми

21.09.2018065

Замисляли ли сте се какво е първото нещо, което правите когато се събудите? Ясно е, че си отваряте очите, но какви са следващите Ви действия? Вероятно отивате да ги измиете със студена вода, да измиете лицето и зъбите си.

Как да се предпазим - Начини да се движите повече

Начини да се движите повече

20.09.20180142

Ако седите продължително време, това има множество отрицателни последици за здравето. Сред тях са затлъстяване, високо кръвно наляане, висок холестерол, сърдечни заболявания, рак.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни