Ezine.bg»Мрежата»Ирена»Моите форумни постове
Ирена
Ирена
Новак

Моите форумни постове

ИренаМъжът ми и сестра му - има ли нещо нередно между тях?
Ами и на мен ми се струва, че има нещо извън нормалните отношения. Той със сигурност я ревнува и крие нещо от вас, но не знам как да го накарате да си признае.
ИренаВъпрос относно нежелана бременност
Леле, леле, и аз мисля, че може да си бременна. Звучи ми като класическа цветна бременност.
ИренаВъпрос относно нежелана бременност
Мисля, че е наследствена.
ИренаВлюбен съм в 2 жени
Притежаваш емоционалната дълбочина на 15 годишен пубертет, който смята, че всичко с цици може да се .... Очевидно не държиш нито на едната, нито на другата, след като за 8 (осем) години цифром и словом не си успял да прецениш коя обичаш и с коя би искал да остарееш. И докато съпругата ти живее в блажено неведение с какъв емоционален палячо живее, то жената от жп гарата е напълно наясно и продължава да те търси. Това не ти ли подсказва що за стока е и какво може да очакваш от нея? ДЪРЖА ДА ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ ЦЕЛУВКИТЕ СА ФИЗИЧЕСКИ КОНТАКТ. Надявам се след това да си си измил зъбите старателно, защото няма как да измиеш съвестта си!
ИренаПомощ! Кажете ми с какво да убия тези гъбички
Здравейте, няма нужда да ви казваме, че лечението по интернет е непрепоръчително, а също и опасно за здравето. Симптомите, които описвате, не приличат в никакъв случай на гъбична инфекция, затова и най-вероятно противогъчибно лечение няма да ви помогне. Препоръчваме ви да се обърнете към дежурен лекар (да, прочетохме, че нямате здравни осигуровки) в спешна помощ, където ще ви окажат първа помощ и ще получите адекватно лечение.
ИренаМоля да ми кажете истината
Мило дете, изглеждаш прекрасно. Като майка на две момчета, с ръка на сърцето, те уверявам, че си чудесно развит. Продължавай в същия дух, запищи се на някакъв спорт и ти обещавам, че ще се превърнеш в красив млад мъж.