Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименАз съм семеен на 47 г, а се влюбих като глупак в по-млада колежка
Здравейте. Погледнете, моля, историята "Какво става с мен?" Там съм отговорила и до Вас.
АнонименДа му звънна ли?
axinia59 :не,ако някой ви харесва и обича той ще ви търси.не ви трябва такъв тип мъж ...аз лично не бих го търпяла. :y: Напълно подкрепям!
АнонименКакво става с мен?
Ще отговоря и на двама ви с един цитат от Никола Тесла. Мой познат го беше качил някъде, тези дни попаднах на него: "Веднъж попаднах на новелата “Абафи” (Синът на Аба) – сръбски превод на добре познатия унгарски писател Джосика. Тази творба някак отключи спящите в мен сили на волевото начало и започнах да се упражнявам в самоконтрол. Решимостта ми първоначално се топеше като априлски сняг, но скоро преодолях слабостта си и познах удоволствие, което никога не бях изпитвал до тогава – това да си в състояние да правиш нещата, както сам си си определил и наредил. С течение на времето това действено ментално занимание ми стана втора природа. В началото желанията ми трябваше да бъдат преборвани, но постепенно желание и воля започнаха да се сливат. След години на подобно самодисциплиниране до такава степен овладях себе си, че можех да си играя със страстите, които биха били разрушителни дори за много силни хора." Изводите за себе си всеки може да си направи. Трудно е, но не и невъзможно! Успех!
АнонименМога ли да ползвам пяна за бръснене
Здравей, няма нужда да се бръснеш там, има депилиращи кремове, продават ги напр. в Кауфланд, намазваш се, стоиш 15 мин /нищо, че на тях пише 5 или 10/ и после отиваш под струята. Ефектът е уникален. Прави се веднъж на 10-15 дена. Чиста работа.
АнонименКоледни късмети - идеи
Супер, благодаря!! :y: