Antonia Rumenova
Джедай

Постовете във форума на Antonia Rumenova

 • Баща ми ме набиГовори с близък, който познава и двама ви. Нека майката, баба или дядо да вземе отношение по случилото се и да те защити. Веднага изчисти отношенията с баща си, за да не случи същото отново.
 • Имам спешна нужда от париПоискайте заем. От родители, приятели или банка.
 • Казах ѝ, че я обичам, а ти ми отвърна с Добре!Съжалявам, ако думите ми те разочароват, но това, което си написал изглежда, че момичето няма интерес към теб. Ти сам прецени - търси и те, без да иска услуга след това, флиртували, прави ли нещо, с което се вижда, че има чувства? Според мен от отговора ѝ ясно може да се разбере, че не изпитва нищо. В такъв случай моят съвет е да не се вкопчваш и да не градиш напразни надежди, а да потърсиш любовта другаде, понеже си личи, че искаш да се влюбиш. По-добре е да откриеш човек, който ще споделя чувствата ти, вместо да си губиш времето. Успех!...покажи още
 • Какво мислите за взаимноизгодните връзки?Всеки има правото сам да си избира партньор без значение какви мотиви го водят.
 • Пушите ли?Отказването от тютюнопушене не е никак лесно и при мен не стана от раз. Но с добра дисциплина и самоконтрол, се получава.
 • Странно усещане, помогнете!Сънна парализа е и наистина е плашеща. Понякога е съпроводена и с халюцинации, но стига да не се случва често, няма нищо страшно. Появява се най-вече заради силен стрес и затова е препоръчително да успокоите малко напрежението.
 • Как да разбера дали едно момче ме харесва?Когато едно момче те харесва, няма как да не разбереш.
 • Той е много по-голям от мен - на 40 години!И сама май виждаш, че тази връзка няма да я бъде, а и този човек не ти трябва, защото искате различни неща, а не защото той е лош, а ти се държиш неподходящо. Просто не сте един за друг, почти всеки се е влюбвал в неподходящ човек, не си само ти. Нормално е да страдаш и да не искаш раздяла, щом си влюбена, но е по-добре да теб да прекратиш тези отношения. Няма да ти е лесно, ще то трябва време, за да се възстановиш, но пък ще имаш шанс да срещнеш някой, който ще ти дава вниманието и любовта, които искаш. Често, когато се влюбим веднъж, мислим, че втора такава любов няма, но истината е, че с времето всичко се забравя, дори хора, които много сме искали....покажи още
 • Помощ! Кажете ми с какво да убия тези гъбичкиЗадължително отидете на лекар. Няма как да се лекувате през интернет, без да ви погледне специалист и да ви направи изследвания. Една спонтанна болка може да е симптом както на нещо безобидно, така и на някакво сериозно заболяване. И в този ред на мисли, вие как разбрахте, че симптомите ви са сигнал за гъбички? Наистина прегледа ще ви струва по-скъпо, щом нямате здравни осигуровки, но когато става въпрос за здравето ви, може да спестите от друго и да се лекувате....покажи още
 • Търся специалния балсам за коса след подстригванеДа нямаш предвид кристалите за коса?
 • Какво да правим,когато сме с тегло доста по-малко от нормалното?Значи нямаш апетит? Да не би да е от притеснение, че нямаш апетит? Опирай да се храниш поне по 5 пъти на ден с питателни храни, а може и да отидеш на лекар, за да видиш дали всичко с тялото ти е наред.
 • Скоро се пенсионирам, но искам да продължа да съм сред хора и да съм полезнаМисля, че трябва да използвате пенсионирането си за да пътувате повече и да се срещате с приятели. Отдайте свободното си време на любимото си занимание и не се насилвайте да правите нещо по график. Все пак не сте на работа.
 • Чуствам се специалнаСигурно си влюбена
 • Бяло течение...Не, не е нормално. Отиди на генеколог.