Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименПомогне те ми да зарадвам приятелката си
Може би малко съм закъсняла малко с отговора си, но можеш да го направиш и по друг повод и да я зарадваш. Ако живее в друга държава можеш да се разровиш в нета за цветарски магазини в близост които доставят цветя и можеш да правиш поръчки онлайн от тук и да слагаш съобщение с картичка към тях на сайта на съответния магазин това е първи вариант. втори вариант ако знаеш адреса на който живее в чужбина можеш да поръчаш нейния любим парфюм онлайн и за доставката да оставиш нейния адрес където е сега и да добавиш съобщение. :y:
АнонименПолзвате ли българска козметика
Едно време нямаше много избор на каквато и да е козметика, българската беше единствената предлагана на пазара доколкото си спомням, сега вече имаме огромно разнообразие и възможност на избор, бих искала да купувам българското, но честно казано не съм доволна изобщо ползвах лосион за тяло на Дева и Билка и ми се струват много постни и е обяснимо все пак цената им е евтина за да са достъпни за всеки. Предпочитам да спестя и да си купя козметика от хубави марки защото имат резултат, все пак кожата си е моя и трябва да си я глезя
АнонименПомощ при избор на преса за коса
Аз ползвам преса за коса на марката CHI професионална серия също имат и грижа за косата, пресата ми е подарък от братовчедка живееща в Щатите, не знам къде можеш да си я закупиш тук в България но мога само да кажа че керамичното покритие на тази преса е просто перфектно и няма нищо общо със старата ми преса купена от магазин тук а иначе знам че грижа за косата на тази марка CHI продават в ягодка нет там съм я виждала мисля :blush:
АнонименКъде е границата между кич, мода и екстравагантност?
Ужас :cry: но аз не мисля че тази певица изглежда като да е в България тази снимка по скоро ми изглежда като да е от долнопробна кръчма в някоя от съседните държави , ама не и в България. Прикачените парички не ми изглеждат да са левчета Относно кича в България винаги е съществувал за някои хора, такова ни е съзнанието колкото повече толкова по-добре да съм по-натруфен от съседа . Аз съм почитателка на елегантното, семплото, класическото като стил и най-вече мисля че стила трябва да си е лично твой и най-много на теб да ти подхожда, едно нещо ако е модерно, това не го прави стилно
АнонименОмазняване на косата
Аз също мисля,че честото измиване на косата довежда до засилено омазняване и също така трябва да се внимава с шампоаните които се употребяват има някои които са извънредно силни а други са за ежедневна употреба и са по-нежни към скалпа и косата. Имах този проблем като бях тинейджърка косата ми се омазняваше всеки ден :cry: идваше ми да рева, постепенно започнах да я мия по-рядко и все по-рядко и дори да я мия само с вода без шампоан, гарантирано проработи а виждам че и другите във форума споделят това ми мнение за честото измиване на косата и че довежда до допълнително омазняване. Също така сега употребявам един свръх нежен шампоан на Шварцкопф Бонакюр от Професионалната Серия http://bg.strawberrynet.com/haircare/schwarzkopf/bc-sensitive-smooth-mild-shampoo/132447/#DETAIL действа ми много добре ps:
АнонименКакво ще кажете за продуктите на нукс?
Аз също съм доволна от кремовете на Нукс, ползвам крем за мимическите бръчки в околоочния контур Nirvanesque Contour Des Yeux First Expression Lines Eye Contour и нощен крем за лице Creme Nirvanesque First Expression Lines Cream, много съм доволна овлажняват кожата ми и наистина дават резултат според мене.