Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Единичен статус #375339
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави форумната тема: Как рефлектират наркотиците върху сексуалния живот?преди 7 годиниЗдравейте, аз наистина не знам към кого да се обърна, но поне мога да споделя в каква ситуация съм попаднала, може пък някой да знае какво да направя, за да се измъкна от нея...
    Имам си приятел от известно време, прекрасен е - мил, внимателен, грижовен, умен, общо взето всичко което съм искала в едно.... или не напълно.

    Имаме проблем в леглото - в началото още преди да спим заедно, беше много активен прегръщаше ме, целуваше ме, имаше страст, натискаше ме и беше точно този доминант, който искам. Практикуваше орална любов, показваше, че ме иска.

    Спахме - не беше кой знае какво, не си пада по играта, след като свърши той - всичко приключи. Втория път след като спахме беше същото, помислих си, че е изморен, че още не се е "разгърнал" сексуално пред мен. Бях спокойна в началото. Беше ми споделил, че има проблеми с ерекцията, с предишните му приятелки посредата на половия акт, просто спира всичко (губи ерекция) ... било на психическа основа.. окей и при мен ми се случи това няколко пъти, приех го нормално, проявих разбиране, успокойх го. Но нещата сега са трагични... той не иска да прави секс. През последния месец сме правили 1 път или 2 пъти. В единя път, цял ден бяхме навън, не спираше да ми обяснява колко ме иска, как бърза да се приберем. Много се зарадвах, че ме желае. Прибрахме се, започнахме да се натискаме, целуваме, започна половият акт, на мен ми стана хубаво, започнах да се отпускам и той СПРЯ... просто СПРЯ... загуби ерекция и спря. Каза, че не може повече и излезна от стаята. Окей, положих усилия да реагирам адекватно, но два дни след това се разхождам гола, спя гола, слагам еротично бельо - НИЩО ....дори не ме докосва.

    Разговарях с една приятелка лекарка. Споделих и, че е бил в Дания няколко години и там е прекалявам с наркотиците, но сега в България пуши само трева и от време на време взима други неща. С него сме имала страшни скандали относно това и съм много против дори тревата, но все пак не мога да му забраня да прави каквото и да било, а съм с него заради плюсовете му. Та тази моя приятелка като разбра какво е правил, каза няма какво друго да е. От наркотиците той губи желание за секс и няма нормална ерекция.

    Не знам какво да правя, разговарях с него - попитах го проблемът да не е в мен, красива жена съм, желана. След като подхванах темата той започна да се извинява и да ми обяснява, че не му харесва да прави секс. А за мен секса е нещо важно, по този начин аз разбирам, че съм желана и човека до мен има интерес към мен.
    Опитах се да му обясня, но той си каза в прав текс, че не иска да прави често и това е. Кое за него е често - 1 път в седмицата бих се радвала...

    Наистина не знам какво да правя, чувствам се ужасно. Всичко ни върви, разбираме се, хубаво ни е заедно, споделяме си, подкрепяме се, но аз се чувствам нежелана, грозна, отблъсната, просто ужасно. Това засяга моето самочувствие.

    Моля дайте ми съвет какво да правя?