Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Единичен статус #514456
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави форумната тема: Стресът ми на работа е голям!преди 6 годиниЗдравейте! Проблема ми е следния: от два месеца съм на нова работа проблемът е там, че ме наеха с помощта на мой роднина, истината, е че нищо не разбирам и не се справям, постоянно съм под стрес заради това, уредиха ме с убеждението, че ще се науча, уви не става за тази позиция се учи. По този начин излагам себе си и моята близка пред колегите и това допълнително ме на прага.

    Ходя със страх на работа, искам да напусна, но не знам как без да обидя моята позната не искам да съм там, а отгоре на всичко мъжът ми казва, че ако се махна от такава хубава работа, щял да се раздели с мен представяте ли си?

    Лъжа дори семейството си, че се справям на работа. Дори не харесвам това, което правя и това още повече ме мъчи. Майка ми е в болница в момента и не мога дори да се съсредоточа в нещата, които ме учат и мисля, че и не искам. От притеснение и стрес станах 42 кг, мисля че и депресия ме хваща вече. Моля посъветвайте ме как да постъпя и как да се махна оттам за да ми олекне.