Ezine.bg»Мрежата»Mili345»Единичен статус #537568
Mili345
Mili345
Новак
  • Mili345Mili345добави форумната тема: Проблемът ми е сериозен...преди 6 годиниЗдравейте на всички ! Проблемът ми е голям. Внимавайте какво си пожелавате, защото се сбъдва. При мен стана !
    Разведена жена с дъщеря съм. Мечтаех за МЪЖ ,който не ме гледа като сексуален обект,защото всички мислят само за това.Исках човек,който не изпитва нужда от секс често.И...какво ми се падна!? С приятелят ми сме заедно от пет месеца.Първият месец ок, веднъж .все пак е рано...Вече и вторият месец веднъж.. . Какво се случва по дяволите. После разбрах, че нещо си му има. Значи... Уж здрав,прав, с ерекцията никога не е имал проблем...но не желае секс. Отворен е много към хората. Всички си мислят, че е супер сексуален, защото винаги и навсякъде са го виждали със жени.

    Ще го опиша- ерекция ОК, бяга като опарен от целувки, не обича... И милувките са табу.. Лежа до него и заспива, или каже: Хайде идвай отгоре. Мързи го и секса не му доставя удоволствие. Няма целувки, няма любовна игра. За пет месеца е свършвал само два пъти.

    Казва,че се заяждам, когато искам обяснение защо не обича секса. И че го натоварвам.
    Кой го е осакатил?? Бившата му жена му е кръшкала. Разбира се защо. Бившата му приятелка също се е оплаквала от липса на секс.

    Защо не говори на тази тема? Защо го хваща ток от целувки? Защо се прави,че всичко е наред и проблем няма? Защо не изпитва удоволствие? Защо темата му е срамна ?? Все пак е 45г.мъж.
    Аз ще го приема,ако зная защо .Но той не дава дума да се Каже.

    И само пести време, отлага секса. Притеснява го, че не свършва. Но и не желае да свърши...не желае секс. Само мога да гадая..

    Как бихте постъпили? Ценя го, обичам го, И той мен много ме обича. Всеки ден се виждаме. Вижда бъдещето ни заедно. Грижи се за мен. Но...озадачена съм що за откачалка е.