Ezine.bg»Мрежата»Stefan007»Единичен статус #551554
Stefan007
Stefan007
Новак
  • Stefan007Stefan007добави форумната тема: Гей ли съм, или не съм? A може би...Кажете ми!преди 6 годиниВсичко започна преди около няколко години, когато бях на 11. Харесвах момичета и гледах само нормално порно и никога не съм имал гей мисли. Бях привлечен от момичета, ти ме харесваха и ми се искаше да съм с тях. Малко по-късно по това време, започнах да разглеждам различни видове порносайтове, докато не видях гей порно за пръв път. Възбуждах се и от двата вида контакти.

    Въпреки, че в действителност винаги съм бил привлечен от момичета, гледането на гей порно, винаги ме възбуждаше повече. С течение на годините, след доста изгледани филми, сега чувствам сякаш съзнанието ми е повредено, на някаква психическа основа, която не мога да преодолея. Имам чувството, че съм пристрастен. Дали съм роден по този начин или не, не знам, но мозъкът ми вече мисли различно и със сигурност се възбуждам, много по-бързо и повече като гледам контакти на момчета, отколкото на момиче и момче. Сега смятам, че това беше най-голямата грешка в живота ми. Не мога да спра да се опитвам да се убедя, че не съм гей. Но фактът, че ми харесва ме кара да чувствам тази голяма тревожност и обърканост.

    Не искам да съм гей, емоционално, никога няма да бъда, и не искам да бъда с момче. Не защото ме е срам, а защото просто не мога да изпитам емоцията, която изпитвам към момичетата. Всичко, което ми харесва е физиката на момчетата. Искам да бъда мъж на жена и да създам семейство, това е една от мечтите ми и винаги съм го искал силно, но тези мисли дали не съм обратен ме измъчват непрестанно. И въпреки, че сега съм на 24 години, веднъж пробвах със Проститyтka,но не ми хареса емоционално, харесвали са ме, и аз съм бил влюбен в момиче веднъж, но винаги е било несподелено.

    Виждам се с момиче емоционално, правейки всички онези дребни неща, които те карат да се усмихнеш и да бъдеш щастлив, но не мога да бъда привлечен сексуално от момичето така както искам аз. Просто не се получава, не я желая толкова силно. От друга страна, като видя едно добре изглеждащо момче, не мога да изпитам нищо емоционално, но ме възбужда сексуално. Може би фактът, че тялото ми не е толкова атрактивно и релефно, също оказва някакъв фактор. Може би завиждам, за по доброто тяло, но това все пак не обяснява, защо съм сексуално привлечен. Не знам какво да правя.. Ще се радвам да чуя какво мислите, както и вашите съвети. Гей ли съм, не съм ли и какво да правя?