Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Единичен статус #575157
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Момчетата ми сринаха самочувствиетопреди 6 годиниСкъпа, не трябва изобщо да се засягаш от подобни идиоти! Факт е, че сме жени и трябва да се поддържаме като такива, но не го прави заради МЪЖЕТЕ, а заради себе си. Постигни своето вътрешно спокойствие и хармония. Красотата при всички ни е преходна, но можем да я поддържаме.
    Имаше момент, в който и аз се чувствах кофти от приятеля ми (не ми е говорил така, но и не ми обръщаше особено внимание). Взех се в ръце, купих си няколко нови парцалки, отидох и си сложих мигли (не си представяй да пърхам с очи) - в салона казах, че искам да изглежда максимално естествено, дори хей така за мое си удоволствие отидох и си поставих хиалурон в устните (отново в малко количество). Наблягам на двете неща, които съм си променила защото не съм се направила изкуствена кукла, устните ми не са като човки, а малко по-плътни (сложила съм 0,5мл), а миглите са така сякаш съм със спирала. Общо за двете неща не съм дала повече от 250 лв., но това ме накара да си повдигна малко самочувствието.
    И тогава забелязах...когато аз самата си вдигнах самочувствието, почувствах се красива и желана, тогава и приятеля ми отново взе да ми обръща внимание.
    Затова пак казвам-себеусещането е важна част от нашата красота!