Агнешки курбан

Агнешки курбан

0

Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява...

1

Агнешки Курбан

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно агнешки курбан в Езине.бг.
Блатечки ще прави курбан

Блатечки ще прави курбан

Асен Блатечки ще прави курбан тези дни, след като успя да се размине с удавяне и измръзване в рамките на един ден. Актьорът едва не стана жертва...

Класическа Курбан-чорба

Класическа Курбан-чорба

9

прибавете към чорбата. Долейте ако е нужно още гореща вода и оставете да се вари няколко минути. Застройте курбан-чорбата с разбитото яйце...

Курбан чорба

Курбан чорба

4

Месото, нарязано на късчета, се вари в подсолена вода заедно с дребно нарязаните моркови и целина. Прибавят се нарязаният на ситно и задушен в...

Курбан чорба с овче месо

Курбан чорба с овче месо

Месото се нарязва на парчета, залива се със студена вода и се оставя да се вари. Когато заври, се маха образувалата се пяна. Щом месото...

Свинска Курбан Чорба

Свинска Курбан Чорба

пипер и разредете запръжката с чорбата, като след това сипете всички към супата. Финално поръсете свинския курбан със скълцан магданоз и е готов за поднасяне....

Агнешки шишчета

Агнешки шишчета

Пригответе гъст сос, като пасирате леко чесъна и добавете постепенно джоджена, ригана, сока от лимони, зехтина, малко черен пипер и сол...

Агнешки шерден

Агнешки шерден

Сварете самостоятелно агнешкия шерден с 5 листа дафинов лист, малко черен пипер и сол на вкус. Отделно сварете и агнешките карантии със...

Курбан чорба с овчи джолан

Курбан чорба с овчи джолан

Месото и джоланът се посоляват и се сваряват. Пяната, която се образува при варенето, се маха. Когато месото е почти готово, се добавят...

Агнешко тербелия

Агнешко тербелия

Месото се нарязва на едри парчета и се слага в широка тенджера. Покрива се с нарязания лук, добавя се олиото и се поръсва с червения пипер...

Варено агнешко

Варено агнешко

Нарежете агнешкото месо на малки парченца и го посолете хубаво. Пуснете го в кипяща вода, оставете го малко да се попари. Долейте още вода и...

Агнешко буглама

Агнешко буглама

В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на...