Пълнен агнешки бут

Пълнен агнешки бут

0

и магданозът. Бутчето се напълва с уврялата плънка и се зашива. Пече се на умерена фурна. След като се позапече, се правят нарези по месото...

1

Агнешки бут Задушен във Фурна

Разгледай всички 12 авторски предложения относно агнешки бут задушен във фурна в Езине.бг.
Агнешки бут от Пиренеите

Агнешки бут от Пиренеите

, подсушаваме и намазваме с масло. Печем на фурна от 50 минути до 1 час при температура – 200 градуса. Все пак зависи и от възрастта на агнето...

Агнешки бут с подправки

Агнешки бут с подправки

карамфила се надуе (това ще отнеме само няколко секунди) изсипете горещото олио с подправките върху месото. Загрейте фурната до 200° С. Отново...

Агнешко задушено с боб

Агнешко задушено с боб

да махнем мазнината – при агнешко и овче острият вкус се дължи основно на мазнината. Когато вентилът на тенджерата покаже, че налягането е достатъчно, засичаме 30 минути и ястието е готово. Можем да се поднесе с кускус....

Задушено агнешко бутче

Задушено агнешко бутче

измийте, подсушете и шпиковайте с парченца сланина. Добавете към зеленчука в съда, покрийте и задушете до омекване. След това долейте виното и...

Агнешки бут със сос от зеленчуци

Агнешки бут със сос от зеленчуци

С марината от виното, нарязаните зеленчуци и подправките се залива нарязаното на порции бутче и престоява в нея 3-4 часа. След като се извади...

Задушени агнешки дреболии

Задушени агнешки дреболии

, нарязания на парченца лимон, черния пипер, солта. Слагаме ястието във фурната на 180 градуса и печем. Щом течността се изпари, ястието е готово. Сервираме с клончета магданоз и гарнитура от салата....

Печен агнешки бут с кисело мляко

Печен агнешки бут с кисело мляко

получената смес и го слагаме в тава. Печем го в предварително загрята фурна на 160 градуса под фолио. По време на печенето поливаме месото със...

Задушено агнешко месо

Задушено агнешко месо

Нарязваме месото на кубчета като за кебап и го запържваме до златисто в мазнината. Добавяма поправките, счукания чесън, едната глава лук нарязана...

Агнешко задушено по баски

Агнешко задушено по баски

, останалия чесън, сол и пипер на вкус и задушете, бъркайки с дървена лъжица, до омекване на лука, за около 5 минути. Добавете червения пипер...

Задушено агнешко по магелански

Задушено агнешко по магелански

едно зрънце карамфил, наливаме малко вода и задушаваме под похлупак до омекване в слаба фурна. При задушаването заливаме месото със соса и...

Задушено агнешко с пролетни зеленчуци

Задушено агнешко с пролетни зеленчуци

Нарежете агнешкото месо на порции, след което го наредете в тенджера с дебело дъно. Поръсете го с червения и черния пипер. Сложете отгоре...