Зачервяване и сърбеж около ануса

Зачервяване и сърбеж около ануса

0

Аналният сърбеж е чувство за дразнене около ануса. Симптомът преминава след почесване или потъркване. Най-често се влошава през нощта. В почти всички случаи кожата около областта е зачервена.

1
Идеи и мнения за Болки в Ануса През Нощта. Публикации и текстове за Болки в Ануса През Нощта от сайта. Подробна информация за Болки в Ануса През Нощта на едно място.

Популярни

Болки в Ануса През Нощта - Симптоми за глисти при деца

Симптоми за глисти при деца

03.07.2013022705

Глистите при децата съвсем не са признак за небрежност на родителите и се срещат, за съжаление и в семействата, които стриктно следят за чистотата и здравето на детето си.

Болки в Ануса През Нощта - Рициново масло при хемороиди

Рициново масло при хемороиди

03.07.201318608

В народната медицина и официалната, рициновото масло се използва и за решението на редица други проблеми. Най-известната му функция е слабителната.

Болки в Ануса През Нощта - Рак на ануса

Рак на ануса

07.04.201501360

Ракът на ануса или така нареченият анален карцином е злокачествено новообразувание, засягащо тъканите на ануса. В голяма част от случаите рак на ануса се идентифицирана съвсем случайно, при съмнение за хемороиди. Познати са няколко вида рак на ануса

Болки в Ануса През Нощта - Пречат ли хемороидите на спорта

Пречат ли хемороидите на спорта

06.10.201112561

Хемороидите, наричани и варикозни вени на ануса и ректума, представляват разширени кръвоносни съдове, които са разположени отвътре или отвън на ануса. Как да спортувате при хемороиди.

Болки в Ануса През Нощта - Оплаквания при хемороиди

Оплаквания при хемороиди

19.10.201208241

Хемороидите са подутите кръвоносни съдове на ректума. Хемороидалните вени се намира в най-ниската част на ректума и ануса. Понякога те се подуват, така че венозните стени стават опънати, тънки и раздразнени от преминаване на дефекация.

Болки в Ануса През Нощта - Напрежение в ануса

Напрежение в ануса

28.03.20150775

Напрежението в ануса представлява симптом, който може да подсказва за наличието на различни състояния, свързани с външния отвор на ректума.

Болки в Ануса През Нощта - Акупунктурата помага при менструални болки

Акупунктурата помага при менструални болки

18.02.20100429

Ефикасно средство срещу менструални болки е акупунктурата, твърдят корейски учени. Акупунктурата стимулира производството на ендорфини и хормона на щастието - серотонин.

Болки в Ануса През Нощта - Кървене след дефекация

Кървене след дефекация

16.10.2013017530

Какво е ректално кървене? Ректално кървене често се разкрива когато ярка червена кръв се появи на тоалетната хартия обикновено след движение на червата или след изхождане.

Болки в Ануса През Нощта - Папилома вирус при мъжете

Папилома вирус при мъжете

06.04.201207817

Човешкият папилома вирус засяга и двата пола. При мъжете може да причини рак на пениса или ануса, но в повечето случаи отминава без особени симтоми.

Болки в Ануса През Нощта - Прашките пренасят бактерии

Прашките пренасят бактерии

24.11.201002251

Могат ли дрехите да бъдат вредни за здравето? Тесните дънки пречат на бедрата. Прашките пренасят бактерии от ануса към влагалището. Неудобните сутиени травмират гърдите.

Болки в Ануса През Нощта - Разликата между хемороиди и фисури

Разликата между хемороиди и фисури

30.10.2012025178

В тази статия ще обсъдим хемороидите и фисурите, какви са приликите и какви са разликите между тях, а също и как да се отнасяме към тях. Те всъщност са подобни, но не са едно и също нещо.

Болки в Ануса През Нощта - Как да разберем дали имаме глисти

Как да разберем дали имаме глисти

12.02.2014014916

Глистите могат да поразят всеки орган и система в човешкото тяло. За да установим дали сме жертва на това така страховито звучащо заболяване, е нужно да определим точните си симптоми.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Болки в Ануса През Нощта - практични съвети, готварски рецепти и споделени разкази в сайта. Всичко за Болки в Ануса През Нощта в нашия женски сайт. Отцени Болки в Ануса През Нощта от звездичките над този параграф. Приятно разглеждане на многото ни теми, лични разкази, тълкувани сънища и рецепти на тема Болки в Ануса През Нощта.