Акупунктурата помага при менструални болки

Акупунктурата помага при менструални болки

0

Ефикасно средство срещу менструални болки е акупунктурата, твърдят корейски учени. Акупунктурата стимулира производството на ендорфини и хормона на щастието - серотонин.

1
Съвети и класации за Болки в Ребрата. Репортажи и текстове за Болки в Ребрата от Езине.бг. Полезни статии на тема Болки в Ребрата на едно място.

Популярни

Болки в Ребрата - Цвеклото помага при менструални болки

Цвеклото помага при менструални болки

05.08.20100867

Сокът от цвекло е болкоуспокояващо средство при менструални болки. Сокът от цвекло има също противовъзпалително и диуретично действие.

Болки в Ребрата - Лечение на счупено ребро

Лечение на счупено ребро

02.06.20150456

Доскоро и при лекото счупване на ребрата се е практикувало облепване с бинтове, но вече се счита, че това не е наложително. Докато реброто зарасне, ще продължавате да изпитвате болка при дишане и движение, но това не трябва да Ви обезпокоява

Болки в Ребрата - Билки срещу болки в краката

Билки срещу болки в краката

09.04.2012116154

Причините за болки в краката са многобройни, но има и много начини, с които да облекчите и дори да премахнете болката. Ето няколко натурални средства, с които можем да си помогнем.

Болки в Ребрата - Причините за болки във врата

Причините за болки във врата

14.11.201305523

Болките във врата са често срещано оплакване и причините за появата им могат да бъдат различни. В едни случаи болката е лека и минава бързо, в други тя е по упорита и може да доведе до по- сериозни последици

Болки в Ребрата - Причини за болки в ставите

Причини за болки в ставите

04.05.20150645

Хиляди хора страдат от болки в ставите. Този вид неразположение може да засегне една или повече стави. Важно е да знаете при болки в ставите кога да потърсите лекар. Няколко са случаите, когато самолечението е силно непрепоръчително.

Болки в Ребрата - Акупунктурата потушава болки при бременност

Акупунктурата потушава болки при бременност

28.02.20140311

При бременност много жени изпитват болки в таза и гръбначния стълб. Те обаче могат да бъдат потушени или отстранени напълно чрез китайската техника за лечение акупунктура.

Болки в Ребрата - Болки в гърдите

Болки в гърдите

08.04.2015017400

Болките в гърдите сами по себе си не са заболяване, а симптом. Болките в гърдите алармират за наличието на някакъв вътрешен проблем. Симптоми и лечение на болки в гърдите.

Болки в Ребрата - Джогингът предпазва коленете ни

Джогингът предпазва коленете ни

07.02.20100757

Много хора избягват тичането, страхувайки се от появата на болки в коленете и износване на ставите. Според най-новото изследване джогингът е най-добрия начин за предпазването на коленете.

Болки в Ребрата - Арника срещу болки в мускулите

Арника срещу болки в мускулите

10.06.201202362

Според учените, арниката има силно противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Тя помага и артритни и ставни проблеми. Наричана е светец покровител на мускулите и травмите.

Болки в Ребрата - Самомасаж за красота и здраве

Самомасаж за красота и здраве

18.03.20110919

Масажът на главата подобрява кръвообращението, премахва главоболието и подобрява мозъчната дейност. Със самомасаж на лицето можете да премахнете бръчките.

Болки в Ребрата - Филип Киркоров е претърпял втори инфаркт

Филип Киркоров е претърпял втори инфаркт

09.03.20141744

Легендата на руската музика Филип Киркоров е претърпял инфаркт. Певецът с български корени от известно време се е оплаквал от болки в гърдите, но не е предприемал никакви мерки.

Болки в Ребрата - Джинджифилът помага срещу мускулни болки

Джинджифилът помага срещу мускулни болки

02.05.201404985

Джинджифилът е ефикасен за облекчаване на болки в мускулите след изтощителни упражнения. Пресният и топлинно обработеният джинджифил намаляват интензивността на мускулните болки.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Болки в Ребрата - полезни ревюта, български рецепти и потребителски истории в портала. Актуално за Болки в Ребрата в модерния женски портал. Гласувай за Болки в Ребрата от звездичките над този текст. Приятно сърфиране из многобройните ни статии, потребителски истории, споделени сънища и рецепти за Болки в Ребрата.