Причини за подуване на стомаха

Причини за подуване на стомаха

0

Сред основните причини за подуване на стомаха е липсата на достатъчно ензими, а също така дисфункцията на стомашната микрофлора. Неправилното хранене е една от най-често срещаните причини за подуване на стомаха.

1
Практични съвети и читателски отзиви за Болки в Стомаха. Статии и информация за Болки в Стомаха от портала. Всичко на тема Болки в Стомаха в тази секция.
Домашни лекове срещу болки в коремаБолки в Стомаха - Домашни лекове срещу болки в корема

16.09.201109833

Има някои домашни методи, чрез които можете да се разделете с болките в корема. Те се препоръчват само за неудобства, свързани с лошо храносмилане и подуване.

Акупунктурата помага при менструални болкиБолки в Стомаха - Акупунктурата помага при менструални болки

18.02.20100413

Ефикасно средство срещу менструални болки е акупунктурата, твърдят корейски учени. Акупунктурата стимулира производството на ендорфини и хормона на щастието - серотонин.

Успокояване на стомаха след хранително разстройствоБолки в Стомаха - Успокояване на стомаха след хранително разстройство

21.09.201203234

Хубаво е да щадите организма си известно време след хранително разстройство. Избягвайте всякакви тежки и трудно смилаеми храни Най-успокояващо за стомаха е изстинала леко запарка.

Витамините - опасни приятелиБолки в Стомаха - Витамините - опасни приятели

21.12.200901260

Необходимостта от прием на витамини, особено в студените дни, се е превърнала в навик на много хора. От предозиране обаче може да се получи хипервитаминоза. До какво води предозирането с витамини.

Спиреята – аспирин от природатаБолки в Стомаха - Спиреята – аспирин от природата

10.06.20120834

Спиреята е храст, който цъфти с красиви цветове в бяло, ярко червено или розово. Той съдържа голямо количество салицилати, поради което е напълно здравословен аналог на аспиринът.

Заболявания на стомахаБолки в Стомаха - Заболявания на стомаха

21.04.20150299

Заболяванията на стомаха най-често се дължат на неправилно хранене. При липсата на лечение заболяванията на стомаха се усложняват. Въпреки ясните симптоми заболяванията на стомаха могат да се установят само с диагностициране.

Сърдечен удар при жените - симптомиБолки в Стомаха - Сърдечен удар при жените - симптоми

09.07.201506952

Опасността от сърдечни удари при жените е също толкова висока, колкото и при мъжете. Те са причина номер едно за смъртност при нежния пол. Често обаче инфарктът остава скрит зад други, много по-малко застрашаващи състояния

Язвата се предава по наследствоБолки в Стомаха - Язвата се предава по наследство

10.12.20110804

Язвата на стомаха и дванадесетопръстника възниква в следствие на силен стрес. Освен него, нередовното хранене, алкохолът и пушенето допълнително влияят негативно на нервното напрежение.

Не пренебрегвайте сигналите на тялотоБолки в Стомаха - Не пренебрегвайте сигналите на тялото

18.04.201102397

Когато тялото ви изпраща сигнали под формата на болка или дискомфорт в определен орган, направете изследване. Често киселините са признак за болест на сърцето.

Билки срещу болезнената язваБолки в Стомаха - Билки срещу болезнената язва

27.07.201101922

При едни хора язвата подсказва за себе си само веднъж и лесно се поддава на лечение, при други - това става за продължително време и дори се превръща в хронична. Билки срещу язвата.

Кои са най-безопасните пози за сън през бременносттаБолки в Стомаха - Кои са най-безопасните пози за сън през бременността

06.08.201202741

Бременността се отразява по особен начин на цялото тяло и на повечето ежедневни дейности. Сънят на бременните също претърпява някои промени. През този период жената може да се върти цели часове, докато открие удобната поза за сън.

Страничните ефекти от приема на ибупрофенБолки в Стомаха - Страничните ефекти от приема на ибупрофен

21.06.201501004

Ибупрофенът е средство, производно на пропионовата киселина, което действа ефективно срещу болка от почти всякакъв вид.

Болки, които не трябва да игнориратеБолки в Стомаха - Болки, които не трябва да игнорирате

12.04.2011135651

Има някои болки, които не трябва да бъдат пренебрегвани. Острите болки отдясно на корема, придружени с повръщане, могат да са знак за възпален апандисит или спукана киста на яйчниците.

Цвеклото помага при менструални болкиБолки в Стомаха - Цвеклото помага при менструални болки

05.08.20100864

Сокът от цвекло е болкоуспокояващо средство при менструални болки. Сокът от цвекло има също противовъзпалително и диуретично действие.

Защо усещаме тежест в стомаха?Болки в Стомаха - Защо усещаме тежест в стомаха?

16.07.20150485

Едно от най-честите оплаквания в клиничната медицина и изобщо във всекидневието, е тежестта в стомаха. Тя се проявява по всяко време, дори когато не сме яли нищо.

Свиване на стомахаБолки в Стомаха - Свиване на стомаха

02.09.201303159

Свиването на стомаха не трябва да се пренебрегва, защото то може да е симптом на сериозни проблеми, които могат да предизвикат усложнения.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Болки в Стомаха - подробни ревюта, подбрани рецепти и споделени истории в Езине.бг. Актуално за Болки в Стомаха в модерния български журнал. Гласувай за Болки в Стомаха от звездичките над този текст. Приятно преглеждане на хилядите ни материали, споделени истории, сънища и рецепти за Болки в Стомаха.