Лечение при болки в ухото

Лечение при болки в ухото

0

Болките в ухото са изключително неприятни и дори непоносими. Консултирайте се с лекар и си правете компреси в домашни условия.

1
Идеи и оценки за Болки в Ухото Лечение. Репортажи и материали за Болки в Ухото Лечение от сайта. Последните материали относно Болки в Ухото Лечение на едно място.

Популярни

Болки в Ухото Лечение - Възпаленото ухо заплашва със загуба на слуха

Възпаленото ухо заплашва със загуба на слуха

12.10.201001401

При възпаление на ухото, отит, веднага трябва да се вземат мерки, защото иначе рискувате да останете без слух до края на живота си. Най-важното е бързо да се премахне отокът и болката в ухото.

Болки в Ухото Лечение - Акупунктурата потушава болки при бременност

Акупунктурата потушава болки при бременност

28.02.20140326

При бременност много жени изпитват болки в таза и гръбначния стълб. Те обаче могат да бъдат потушени или отстранени напълно чрез китайската техника за лечение акупунктура.

Болки в Ухото Лечение - Гъбички в ушите

Гъбички в ушите

10.06.20151142693

Гъбичките в ушите са познати още като отомикоза. Гъбичките в ушите причиняват силен сърбеж, отделяне на люспи и леки болки в ушите. Симптоми и лечение при гъбички в ушите.

Болки в Ухото Лечение - Какво да правим при сърбеж в ушите

Какво да правим при сърбеж в ушите

03.05.2012012610

Сърбежът в ушите може да е признак на по-сериозно заболяване, но е възможно да се получи следствие на неправилно почистване, плуване и гмуркане, механично дразнене от телефон или друго устройство.

Болки в Ухото Лечение - Билки срещу болки в краката

Билки срещу болки в краката

09.04.2012116583

Причините за болки в краката са многобройни, но има и много начини, с които да облекчите и дори да премахнете болката. Ето няколко натурални средства, с които можем да си помогнем.

Болки в Ухото Лечение - Заглъхване на ушите

Заглъхване на ушите

11.06.2015022267

Заглъхването на ушите е неприятно събитие, от което почти всеки човек се е оплаквал. Заглъхването на ушите може да е резултат от заболяване. Симптоми и лечение при заглъхване на ушите.

Болки в Ухото Лечение - Важни точки в човешкото тяло

Важни точки в човешкото тяло

29.10.201304909

Важните точки в тялото на човека представляват чувствителна зона на повърхността, манипулацията на които може да има много въздействия.

Болки в Ухото Лечение - Арника срещу болки в мускулите

Арника срещу болки в мускулите

10.06.201202417

Според учените, арниката има силно противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Тя помага и артритни и ставни проблеми. Наричана е светец покровител на мускулите и травмите.

Болки в Ухото Лечение - Ухото разказва за много болести

Ухото разказва за много болести

07.11.201003515

Ако ушите ви са по-малки от нормалното, е добре да се погрижите за имунитета си. Ако ушите ви почервеняват при стрес, има вероятност да страдате от високо кръвно налягане.

Болки в Ухото Лечение - Какво знаете за точковата терапия

Какво знаете за точковата терапия

18.10.201201087

Точковата терапия е алтернативна терапия, която се фокусира върху откриване и освобождаване на тригерните точки. Намиращи се в скелетните мускули, тригерните точки са местата, които произвеждат болка.

Болки в Ухото Лечение - Самомасаж за красота и здраве

Самомасаж за красота и здраве

18.03.20110951

Масажът на главата подобрява кръвообращението, премахва главоболието и подобрява мозъчната дейност. Със самомасаж на лицето можете да премахнете бръчките.

Болки в Ухото Лечение - Акупунктурата помага при менструални болки

Акупунктурата помага при менструални болки

18.02.20100428

Ефикасно средство срещу менструални болки е акупунктурата, твърдят корейски учени. Акупунктурата стимулира производството на ендорфини и хормона на щастието - серотонин.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Болки в Ухото Лечение - практични публикации, български рецепти и потребителски разкази в портала. Най-новото за Болки в Ухото Лечение в нашия български портал. Отцени Болки в Ухото Лечение от звездичките над този параграф. Приятно разглеждане на многото ни теми, лични разкази, тълкувани сънища и рецепти на тема Болки в Ухото Лечение.