Налепи по езика

Налепи по езика

1

агресивни методи за премахването на налепите, защото езикът е нежен и лесно раним орган. Сутрешното почистване на езика е много важно, защото цяла...

1

Вдлъбнатини по Езика

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно вдлъбнатини по езика в Езине.бг.
Рак на езика

Рак на езика

11

Рак на езика представлява заболяване с изключително агресивно развитие. Често има бърз и за съжаление фатален изход. Причислява се към групата...

Пържен език

Пържен език

Добре изчистения и измит език сварете с нарязаните едро морков, целина, корени магданоз, дафиновите листа. Ако обичате, може да добавите и малко...

Паниран език

Паниран език

Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар. След като уври още топъл се бели. Нарязва се на...

Имате вдлъбнати нокти? Проверете се за тези болести!

Имате вдлъбнати нокти? Проверете се за тези болести!

сърдечно заболяване са именно вдлъбнатите нокти. Хипотиреоидизъм Хипотиреодизмът е най-често срещаното заболяване на щитовидната жлеза...

Да познаем болестта по езика

Да познаем болестта по езика

1

устата. Установени са и промени в цвета на езика. Малиновият език сигнализира при скарлатина. Зачервявания и изглаждане на езика...

Премахване на налепи по езика

Премахване на налепи по езика

. Предлагат се специални стъргалки. Това е един от най-добрите начини да поддържате езика си здрав. Бъдете внимателни, защото езикът е много...

Рани по езика

Рани по езика

щитовидната жлеза. Удебелявания и назъбвания по краищата на езика говорят за проблеми в храносмилателна система. Нагънатия език, покрит със...

Паниран телешки език

Паниран телешки език

Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии...

Език с гъби

Език с гъби

телешки език и задушаваме около 15 минути на тих огън. По желание може да обогатите ястието с чаша течна готварска сметана. Поднасяме ястието с гарнитура задушен ориз....

Език със сос

Език със сос

1

, оберете пяната, посолете, затворете плътно капака и варете около 40 мин. Извадете езика, потопете го в студена вода и го обелете...

Шишчета с език

Шишчета с език

1

Измийте езика и го сварете напълно в подсолена вода. Отцедете го, обелете и го нарежете на филийки с дебелина около 8 мм. Накиснете го в оцета...