Как да връзваме шалове

Как да връзваме шалове

4

Шаловете могат да се носят само върху шията или пък върху главата, като същевременно предпазват и шията от студа. Един от класическите начини за връзване се прави с квадратен шал.

1
Предложения и автентични снимки за Връзване на шал. Най-четените за Връзване на шал от сайта. Научи това, което ти трябва на тема Връзване на шал в нашия сайт.

Популярни

Връзване на шал - Емануела експериментира с връзване

Емануела експериментира с връзване

11.01.20130307

Емануела, която в клиповете си е доста предизвикателна, в живота е вярна на новото си увлечение - младия бизнесмен Никола, с когото ту се събират, ту се разделят.

Връзване на шал - Рязането на косата за бърз растеж е мит

Рязането на косата за бърз растеж е мит

05.03.201104367

Колкото и да режете косата си, тя няма да стане по-гъста или по-бързо да започне да расте. Дължината и дебелината на косъма зависят от гените, както и от състоянието на луковицата на косъма.

Връзване на шал - Мода в шаловете

Мода в шаловете

04.10.201104995

Шалът е необходим аксесоар за всяка дама, която иска да изглежда елегантна и женствена. Научете се да носите шала си, вързан на френски възел.

Връзване на шал - Разкрепостените сексуални практики на европейците

Разкрепостените сексуални практики на европейците

15.02.201501064

Британците се оказват най-авантюристичните любовници в Западна Европа, французите обаче са много по-нестандартни и харесват агресивните сцени в спалнята, сочи проучване, цитирано от Дейли стар.

Връзване на шал - Ежедневни разкрасяващи навици, които ни вредят

Ежедневни разкрасяващи навици, които ни вредят

18.02.201505030

Красотата на всяка цена и в името на всичко не е особено добра идея, но много суетни дами не осъзнават, че си вредят с няколко ежедневни навика. Ето и кои са най-честите дейности, свързани с разкрасяването, които ни вредят

Връзване на шал - Ефектно връзване на косата

Ефектно връзване на косата

28.11.201307640

Хубавата прическа не винаги трябва да се постига с много усилия. Обичаната от всички дами конска опашка става лесно и бързо, изглежда добре, а едновременно с това косата няма да ви пречи през целия ден.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Връзване на шал - подробни публикации, български рецепти и потребителски разкази в Ezine.bg. Приятно преглеждане на многото ни теми, лични разкази, тълкувани сънища и рецепти за Връзване на шал.