Симптоми и причини за болки в краката

Симптоми и причини за болки в краката

0

Възможно е болката да бъде предизвикана от толкова много състояния, доста често причината е преумората, дълго вървене, необичайно много движение или възпаление на някой нерв.

1
Съвети и мнения за Възпаление на Нерв Крака. Теми и ревюта за Възпаление на Нерв Крака от портала. Последните материали относно Възпаление на Нерв Крака в тази секция.
Помощ, възпален нервВъзпаление на Нерв Крака - Помощ, възпален нерв

10.11.2013130675

Невралгията е заболяване, което се появява вследствие на някакво поражение на периферните нерви. Усещането представлява пареща и остра (може и тъпа) болка на нерва.

Защо е вредно да кръстосвате краката сиВъзпаление на Нерв Крака - Защо е вредно да кръстосвате краката си

19.11.201103525

Ако седите с кръстосани крака, това може да доведе до възпаление на седалищния нерв, както и до прищипването му. Възстановяването е дълго, а последствията са болки в гърба и шията и главоболие.

Изтръпване на палеца на кракаВъзпаление на Нерв Крака - Изтръпване на палеца на крака

03.10.2013015770

Изтръпването или мравучкането, което се появява изведнъж на различни части от тялото, в медицината се нарича парестезия. Парестезията може да бъде хронична или остра.

Защо усещаме иглички по ходилата си?Възпаление на Нерв Крака - Защо усещаме иглички по ходилата си?

11.12.201002773

Усещането на хиляди иглички в ходилата или дланта се получава при притискане на нерв след седене в неудобна позиция в проъдлжение на дълго време. Окото оформя кръгове около източници на светлина.

От какво се получава хълцанеВъзпаление на Нерв Крака - От какво се получава хълцане

26.01.201202477

Хълцането представлява повтарящо се непроизволно свиване на диафрагмата, при което се получава силно вдишване и свиване на мускулите на гърлото.

НевритВъзпаление на Нерв Крака - Неврит

09.07.201506700

Невритът е изолирано заболяване на отделен периферен нерв. Невритът е сериозно състояние, което може да предизвика силни болки и дискомфорт. Симптоми и лечение при неврит.

Да се избавим от радикулитаВъзпаление на Нерв Крака - Да се избавим от радикулита

01.01.201421213

Радикулитът е възпаление или дразнене на коренчетата на периферните нерви, излизащи от гръбначния стълб. Всеки един периферен нерв отговаря за сетивността при допир, болка и усещане за студено и топло на определена ивица от повърхността на тялото.

Какво е неврит и как се лекуваВъзпаление на Нерв Крака - Какво е неврит и как се лекува

06.05.201501574

Невритът представлява възпаление на нервите. Обикновено заболяването е придружено с остра болка, чувствителност, изтръпване, а в редки случаи и парализа на засегнатите части на тялото.

Изтръпване на ръцете по време на сънВъзпаление на Нерв Крака - Изтръпване на ръцете по време на сън

30.07.2013051253

Изтръпването на крайници може да се дължи на диабет, лупус, ревматоиден артрит, обезводняване, липса на минерали и т. н. За да сте сигурни какво се случва, най-добре е да посетите невролог.

Злато срещу менингитВъзпаление на Нерв Крака - Злато срещу менингит

16.08.201001170

Златото е успешно помощно средство в борбата с менингококовата инфекция. Наночастиците от благородния метал безпогрешно разпознават болестта при най-ранни симптоми.

Болка в слънчевия сплит и гаденеВъзпаление на Нерв Крака - Болка в слънчевия сплит и гадене

08.06.2013016660

От медицинска гледна точка, практически всеки жител на по-голям град се сблъсква с болка в горната част на корема - точно в триъгълничето под ребрата

Упражнения при радикулитВъзпаление на Нерв Крака - Упражнения при радикулит

04.03.20150549

Има няколко упражнения, които можете да направите, за да избегнете радикулитът и да си спестите неколкоседмичното неудобство и болка, каквато обикновено е продължителността на заболяването.

Компреси при ишиасВъзпаление на Нерв Крака - Компреси при ишиас

24.10.201302803

Ишиас най-често се предизвиква от прищипване на нерв в гръбначния стълб, но се активизира обикновено при простуда. Най-благотворни за лечението на ишиаса са компресите. Тук сме опитали да съберем някои известни компреси

Джапанките по-опасни от обувките с висок ток?Възпаление на Нерв Крака - Джапанките по-опасни от обувките с висок ток?

09.06.20151854

Джапанките причиняват възпаление на кожата на краката, което води до непоносима болка.

Народна медицина при прищипан нервВъзпаление на Нерв Крака - Народна медицина при прищипан нерв

12.01.201515465

Усещането при прищипан нерв е много болезнено за човека, като често то не позволява и извършване на ежедневните дейности. Причини за прищипан нерв могат да бъдат наличието на дискова херния, артрит или костни шипове.

Какво трябва да знаем при невритВъзпаление на Нерв Крака - Какво трябва да знаем при неврит

31.05.20150427

Неврити се наричат възпалителните заболявания на периферните нерви. Невритите се проявяват със силни болки по дължината на съответния нерв, слабост и атрофия.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Възпаление на Нерв Крака - полезни съвети, класически рецепти и потребителски истории в Ezine.bg. Най-новото за Възпаление на Нерв Крака в нашия български сайт. Отцени Възпаление на Нерв Крака от звездичките над този текст. Приятно сърфиране из многобройните ни статии, потребителски истории, споделени сънища и рецепти за Възпаление на Нерв Крака.