Три процента от дамите имат фобия от пенис

Три процента от дамите имат фобия от пенис

0

Някои жени страдат от фобии от пениси. Най-известните мъжки атрибути са тези на Распутин и на Наполеон. В Древна Гърция спортистите тренирали голи, с панделка за украса на пениса.

1
Препоръки и читателски отзиви за Голям Пенис. Статии и ревюта за Голям Пенис от портала. Най-новото на тема Голям Пенис в един сайт.

Популярни

Голям Пенис - Човекът с най-големия пенис завеща члена си на музей

Човекът с най-големия пенис завеща члена си на музей

07.05.201404249

Пенисът му със сигурност ще подобри нашата колекция, коментира Хьортур Сигурдсон, който е куратор на Музея на пениса в Рейкявик и видимо много се вълнува от новия експонат.

Голям Пенис - Пенис 14 см в покой е най-красив

Пенис 14 см в покой е най-красив

15.07.20150546

Установен е и диапазонът на размера на мъжкия полов член, който може да бъде наречен най-красивият, смятат американските учени. Размерите в рамките на този диапазон могат да бъдат определени и съотнесени към категорията идеален размер.

Голям Пенис - Интерсексуалност

Интерсексуалност

10.07.20150645

Интерсексуалността е наличието на смесени или неопределени полови белези в даден индивид. Интерсексуалността причислява или отличава интерсексуалният човек и от двата пола. Типове интерсексуалност.

Голям Пенис - Мръсна статистика за секса

Мръсна статистика за секса

28.05.201003105

35 от жените в активна сексуална възраст никога не са получавали оргазъм или това се е случвало много рядко. С 251 мъже за един ден е преспала порно актрисата Анабел Чонг

Голям Пенис - Оралният секс без презерватив е опасен

Оралният секс без презерватив е опасен

13.11.201003007

Презервативът е най-разпространеното и най-сигурно средство срещу нежелана бременност и полово предавани болести. Правила за използване на презерватива.

Голям Пенис - Синдром на Клайнфелтер

Синдром на Клайнфелтер

25.08.2015066

Синдромът на Клайнфелтер е рядко генетично заболяване, при което момчето се ражда с една допълнителна Х-хромозома. Синдромът на Клайнфелтер е едно от по-често срещаните генетични заболявания, което засяга само мъжкия пол.

Голям Пенис - Интересни факти за секса

Интересни факти за секса

23.05.201002036

Марокански владетел е дал живот на над хиляда деца, а рускиня родила 69 бебета. Десет процента от жените нареждат секса сред неприятните задължения като прането и миенето на чинии.

Голям Пенис - Най-привлекателните части от мъжкото тяло за жените

Най-привлекателните части от мъжкото тяло за жените

06.11.201403488

Анкета, проведена сред 100 жени, успя да определи десетте най-привлекателни част от мъжкото тяло за жените. Дамите не са се колебали при определянето и подреждането.

Голям Пенис - Палави техники при правенето на орална любов

Палави техники при правенето на орална любов

06.08.201501314

Оралната любов, която жената отдава на мъжа, не трябва да се разглежда само като удоволствие за него – дамите също трябва да се наслаждават на този процес. Днес ще ви запознаем с няколко техники, които ще изпратят партньора ви на седмото небе

Голям Пенис - Търси се инженер на оргазми

Търси се инженер на оргазми

05.08.20140388

Британска фирма, която предлага луксозни мъжки секс играчки, има интересно предложение за работа – компанията издирва т. нар. инженер на оргазми

Голям Пенис - Голям нос = здрав организъм

Голям нос = здрав организъм

20.07.201001283

Големият нос е една отлична защита от заболявания. Макар и често нехаресван от жените, големият нос предпазва от настинки, като намалява с до 7 проникващите в тялото ни микроби и бактерии

Голям Пенис - Обезболяващите причиняват инфаркт и инсулт

Обезболяващите причиняват инфаркт и инсулт

19.05.201301314

Наскоро учени и изследователи от университета Берн в Швейцария са провели едно от най-широкомащабните проучвания за ефекта от използването на силни обезболяващи върху сърдечносъдовата система.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Голям Пенис - актуални съвети, подбрани рецепти и споделени истории в портала. Актуално за Голям Пенис в нашия онлайн сайт. Отцени Голям Пенис от звездичките над този параграф. Приятно разглеждане на многото ни теми, лични истории, тълкувани сънища и рецепти на тема Голям Пенис.