Тас кебап по македонски

Тас кебап по македонски

0

Месото се нарязва на порционни парчета по 25 - 30 г. Посолява се, поръсва се с част от черния пипер и бахар (едро смлени или счукани) и леко се...

1

Готвене на тас Кебап

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно готвене на тас кебап в Езине.бг.
Тас кебап по тракийски

Тас кебап по тракийски

1 

Месото се нарязва на парчета и се запържва в мазнината, заедно със ситно нарязания лук. Когато лукът поомекне се прибавят последователно и при...

Тас кебап с телешко месо

Тас кебап с телешко месо

1 

Телешкото месо се нарязва на правоъгълни парчета. Слагат се в тенджера под налягане. Добавя се червеното вино, брашното разбито добре в доматите...

Кебап

Кебап

1 

Нарежете месото на малки късчета, лукът - на ситно, обелете чесъна и картофите. Сложете всички продукти в тенджерата под налягане. Захлупете...

Домати за готвене

Домати за готвене

 

Доматите се измиват. Бланшират се в тенджера с вряща подсолена вода за няколко секунди, след което се пускат в съд със студена вода...

Магейрокофобия - страх от готвене

Магейрокофобия - страх от готвене

 

няколко елементи в готвенето или възможните резултати от процеса на готвене. Хората, които страдат от страх от готвене най-вероятно са...

Джудже кебап

Джудже кебап

 

Нарязваме пилето на порции и го посоляваме и поръсваме обилно с лимонов сок. Нарязваме зеленчуците и ги прибавяме към месото, добавяме...

Друсан кебап

Друсан кебап

 

домати, овкусете с подправките и накрая залейте с виното. Захлупете тенджерата и оставете кебапа да се готви на бавен огън, като от време на време раздрусвате. Поднесете с червено вино....

Шиш-кебап

Шиш-кебап

1 

Нарежете месото на еднакво големи парчета, които да не са по-големи от размера на доматите. Почистете печурките и при нужда ги нарежете на...

Тепси кебап

Тепси кебап

 

Нарежете свинското на парчета и го запържете с малко количество олио. Извадете го и в същата мазнина сложете да се запържи нарязания черен дроб...

Пиле кебап

Пиле кебап

2 

това овкусете със сол и останалите подправки на вкус и изцедете лимоновия сок. Размийте брашното в малко вода и го изсипете към пилешкия кебап, като разбърквате. Поднесете ястието, поръсено с магданоз....

Горски кебап

Горски кебап

 

. Оставя се да къкри за около 1 час или до увиране на месото. 15-тина минути преди да свалите ястието от котлона, прибавете мащерка на вкус. Поднесете горския кебап с гарнитура от сварен ориз....