Тас кебап по македонски

Тас кебап по македонски

0

Месото се нарязва на порционни парчета по 25 - 30 г. Посолява се, поръсва се с част от черния пипер и бахар (едро смлени или счукани) и леко се...

1

Готвене на тас Кебап

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно готвене на тас кебап в Езине.бг.
Тас кебап по тракийски

Тас кебап по тракийски

1 

Месото се нарязва на парчета и се запържва в мазнината, заедно със ситно нарязания лук. Когато лукът поомекне се прибавят последователно и при...

Тас кебап с телешко месо

Тас кебап с телешко месо

1 

Телешкото месо се нарязва на правоъгълни парчета. Слагат се в тенджера под налягане. Добавя се червеното вино, брашното разбито добре в доматите...

Кебап

Кебап

1 

Нарежете месото на малки късчета, лукът - на ситно, обелете чесъна и картофите. Сложете всички продукти в тенджерата под налягане. Захлупете...

Магейрокофобия - страх от готвене

Магейрокофобия - страх от готвене

 

няколко елементи в готвенето или възможните резултати от процеса на готвене. Хората, които страдат от страх от готвене най-вероятно са...

Домати за готвене

Домати за готвене

 

Доматите се измиват. Бланшират се в тенджера с вряща подсолена вода за няколко секунди, след което се пускат в съд със студена вода...

Джудже кебап

Джудже кебап

 

Нарязваме пилето на порции и го посоляваме и поръсваме обилно с лимонов сок. Нарязваме зеленчуците и ги прибавяме към месото, добавяме...

Пикантен кебап

Пикантен кебап

 

Смесете каймата с всичките подправки в голяма купа. Отгоре настържете картофа и посолете. Замесете ги заедно, така че да се смесят добре и да се...

Друсан кебап

Друсан кебап

 

домати, овкусете с подправките и накрая залейте с виното. Захлупете тенджерата и оставете кебапа да се готви на бавен огън, като от време на време раздрусвате. Поднесете с червено вино....

Барде - кебап

Барде - кебап

 

Месото се обезкостява, нарязва се на късчета, разбърква се със ситно нарязаните лук, магданоз, чубрица и джоджен. Поръсва се с черен пипер и...

Каварма кебап

Каварма кебап

 

Нарежете свинското месо на парчета и го сложете да се запържи равномерно в няколко с.л. мазнина. Долейте виното, изчакайте да се изпари и...

Шиш-кебап

Шиш-кебап

1 

Нарежете месото на еднакво големи парчета, които да не са по-големи от размера на доматите. Почистете печурките и при нужда ги нарежете на...