Гъбена каша

Гъбена каша

14

Лукът, морковът и чушката се нарязват на ситно. Гъбите - на четвъртинки, ако са по-дребни или на по-малки парченца, ако са от едрите. Загрява...

1

Гъбена Каша със Сметана

Разгледай всички 20 кулинарни идеи за гъбена каша със сметана в Езине.бг.
Гъбена каша с праз лук

Гъбена каша с праз лук

1

на тих огън, сложете сметаната и варете още 5 минути. Подправете със сол и черен пипер. Поръсете със ситно нарязан магданоз и поднесете кашата топла....

Гъбена супа със сметана

Гъбена супа със сметана

заедно с гъбите в супата. Овкусете с подправките. Супата трябва да ври 40 минути, след което сваляте от котлона, прибавяте сметаната, кипвате още веднъж и отстранявате от огъня....

Гъбена кремсупа със сметана

Гъбена кремсупа със сметана

тенджерата с течността и добавете подправките и сметаната. Накрая добавете и разбъркайте към кремсупата набъбналите сушени гъби. Поднесете гъбената кремсупа топла с малко накълцан пресен магданоз....

Гъбена яхния

Гъбена яхния

се разрежда на умерено гъст сос с гъбения бульон. Прибавете 2 яйца, разбити с киселото мляко, както и отцедените гъби, лук и моркови...

Гъбена салата

Гъбена салата

Почистваме гъбите и ги нарязваме на филийки. Поставяме ги в тенджера с вода и сока от 1 лимон. Оставяме да заври. Вари ме около 5 минути...

Гъбена манджа

Гъбена манджа

3

. Накрая добавете сметаната, разбъркайте и свалете от котлона веднага. Поднесете порция от гъбената манджа, поръсена с накълцан магданоз и нарязано твърдо сварено яйце....

Гъбена супа

Гъбена супа

1

бульона, подправят се със сол и черен пипер и се варят до готовност на гъбите. Сваляме супата от огъня и добавяме сметаната, нарязаните на кубчета, от предварително сварените яйца и нарязания на ситно магданоз....

Гъбена кремсупа

Гъбена кремсупа

1

Олиото се загрява и в него се задушава ситно нарязаният лук. Прибавя се ситно нарязаният магданоз и леко се загрява. Добавят се гъбите...

Гъбена чорба

Гъбена чорба

1

оставете чорбата да се довари. Щом я махнете от котлона прибавете накълцаните копър, магданоз и поръсете малко черен пипер. Сервирайте гъбената чорба с натрошено сварено яйце....

Зимна каша

Зимна каша

стане напълно готово. След това сипвате брашното вътре и бъркате. На тънка струйка наливате вода, за да получите каша и продължавате да варите...

Пиле каша

Пиле каша

го с брашното и червения пипер. Долейте малко от пилешкия бульон, докато се получи гладка каша. След като заври, добавете пилешкото и варете...