Фимоза при бебетата и децата

Фимоза при бебетата и децата

0

Фимозата представлява неспособност на кожата, покриваща главата на пениса (препуциума), да изпълнява своите функции поради стеснението ѝ. Много е важна личната хигиена на бебето, свързана с редовно почистване, измиване и смяна на памперсите.

1
Препоръки и оценки за Гъбички по Главичката на Пениса. Публикации и текстове за Гъбички по Главичката на Пениса от Езине.бг. Най-новото на тема Гъбички по Главичката на Пениса на едно място.

Популярни

Гъбички по Главичката на Пениса - Баланит

Баланит

05.04.201501280

Баланитът е проблем, с който могат да се сблъскат мъже на всяка една възраст. Според статистиката обаче по-засегнати от баланит са възрастните господа. Още при първи сигнали за баланит пациентът трябва да потърси съвет от специалист

Гъбички по Главичката на Пениса - Фимоза

Фимоза

10.07.201505078

Фимозата е медицинско състояние, което се характеризира с невъзможност препуциумът да се изтегли над главичката на пениса. Видове фимоза. Симптоми и лечение при фимоза.

Гъбички по Главичката на Пениса - Гъбички по половите органи

Гъбички по половите органи

30.03.20121588627

Както мъжете, така и жените страдат от гъбични инфекции на половите пътища. Какви са симптомите и как се предава това заболяване?

Гъбички по Главичката на Пениса - Баланопостит

Баланопостит

03.06.201504191

Баланопоститът е термин, който обединява в себе си възпалението на главичката на пениса – баланит и възпаление на препуциума – постит. Симптоми при баланопостит. Лечение на баланопостит.

Гъбички по Главичката на Пениса - Рак на пениса

Рак на пениса

05.04.20150592

Ракът на пениса е злокачествена болест, която засяга половия член при мъжете. Ракът на пениса се среща сравнително рядко и обхваща едва три процента от всички случаи на туморни заболявания на мъжката полова система.

Гъбички по Главичката на Пениса - Лечение на кандидозен баланит и баланопостит

Лечение на кандидозен баланит и баланопостит

28.03.2013311456

Всъщност начините да се разболеете са доста, но по-важно е да разгледаме какви са симптомите и какво да направите, за да се спасите от това положение.

Гъбички по Главичката на Пениса - Петна по пениса

Петна по пениса

27.10.2012231618

В тази статия ще опишем многото различни видове петна, които може да забележите на вашия пенис. Някои от тях се дължат на сериозни състояния. Повечето петна по пениса могат да са напълно безобидни.

Гъбички по Главичката на Пениса - Пъпки и ранички по пениса

Пъпки и ранички по пениса

14.01.2014311090

Един от тези симптоми са червените пъпчици по половия орган и скротоума. Те могат да са признак за заразяване с краста. Засегнатите места са зачервени и подути. Освен това се наблюдава и силен сърбеж във възпалените зони.

Гъбички по Главичката на Пениса - Уретрит

Уретрит

20.05.201513933

Уретритът е възпаление на каналът, който пренася урината от пикочния канал извън тялото. Уретрит засяга по-често мъжете, почти три пъти повече. Най-честите симптоми на уретрит са болка, сърбеж и парене.

Гъбички по Главичката на Пениса - Как да държим новороденото?

Как да държим новороденото?

18.11.201302412

Хубаво е да му говорите, докато го вдигате- да чува гласа ви. Сложете едната си ръка под гърба на бебчето – така че да обхване целия му гръб. С другата ръка трябва да придържате главичката.

Гъбички по Главичката на Пениса - Оцет при гъбички

Оцет при гъбички

21.05.2012295448

Оцетът е познат още от Древен Египет. В наши дни, той се счита за най-ефикасното и евтино средство за премахване на гъбичките. Вижте някои домашни рецепти с оцет.

Гъбички по Главичката на Пениса - Вагинални гъбички – диагностика и лечение

Вагинални гъбички – диагностика и лечение

09.05.2012348520

Най-честите оплаквания на жена с вагинална гъбична инфекция са сърбеж и зачервяване, парене по време на уриниране, болка при сексуален контакт, отделяне на секрет със специфична миризма и цвят.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Гъбички по Главичката на Пениса - актуални статии, готварски рецепти и лични истории в Ezine.bg. Актуално за Гъбички по Главичката на Пениса в модерния женски портал. Гласувай за Гъбички по Главичката на Пениса от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на хилядите ни материали, лични истории, тълкувани сънища и рецепти на тема Гъбички по Главичката на Пениса.