Висока горна и ниска долна граница на кръвното

Висока горна и ниска долна граница на кръвното

1

Показателите на кръвното налягане са най-често отчитаният показател в човешкото тяло. Те са от особено значение спрямо удължаването на живота. Поради това всеки трябва да е запознат с основните параметри, в които трябва да е то.

1
Практични съвети и отзиви за Долна Граница на Кръвно. Статии и текстове за Долна Граница на Кръвно от портала. Най-новото на тема Долна Граница на Кръвно в един сайт.

Популярни

Долна Граница на Кръвно - Близки граници при кръвно налягане

Близки граници при кръвно налягане

05.09.2013216006

Непостоянните граници на кръвното налягане са показателна мярка за неравномерността на кръвотока на едно и също място. Когато удари сърцето, в този момент се отчита максималното налягане.

Долна Граница на Кръвно - Как се вдига долната граница на кръвното

Как се вдига долната граница на кръвното

05.03.2012328562

За да вдигнете долната (диастоличната) граница на кръвното налягане трябва да следвате някои стъпки, с които ще увеличите обема на течности в организма си, водейки и до увеличаване на кръвното ви налягане.

Долна Граница на Кръвно - Колко е нормалното кръвно

Колко е нормалното кръвно

07.03.2012215553

Кръвното налягане е налягането на кръвта върху стените на кръвоносните съдове. То има горна и долна граница и за това е два вида: систолично и диасистолично налягане.

Долна Граница на Кръвно - Значение на долната граница на кръвното

Значение на долната граница на кръвното

17.03.201216161047

Доастоличното кръвно налягане показва налягането в кръвоносните съдове между ударите на сърцето. Долната граница на кръвното се счита за ниска когато е 60 или под тази стойност и за високо, когато е над 90.

Долна Граница на Кръвно - Ниското кръвно води до оглупяване

Ниското кръвно води до оглупяване

30.07.201305176

Резултатите от ново изследване потвърждават, че намаляването на хипертонията има добър ефект върху мозъка. Оказва се, обаче че патологично ниските нива на кръвното налягане също имат негативен ефект. Ниското кръвно предразполага към мозъчна атрофия

Долна Граница на Кръвно - Хипертония - Високо Кръвно Налягане

Хипертония - Високо Кръвно Налягане

29.03.2015110880

Високото кръвно е едно от най-разпространените заболявания на нашия век. Причини, симптоми и лечение на високо кръвно - хипертония. Хранене при хипертония.

Долна Граница на Кръвно - Всеки трети не знае, че страда от високо кръвно

Всеки трети не знае, че страда от високо кръвно

21.09.201002728

С наднормено кръвно налягане са 60 от хората, които са се прегледали. 11 са били с диагностициран диабет. Всеки шести, от тези, които не са диабетици има увеличена кръвна захар на гладно.

Долна Граница на Кръвно - Странични ефекти от хапчетата за кръвно

Странични ефекти от хапчетата за кръвно

28.05.20131025451

Много от хапчетата за кръвно имат странични ефекти. Високото кръвно налягане, известно като хипертония, увеличава риска от инсулт, сърдечна недостатъчност, инфаркт и проблеми с бъбреците.

Долна Граница на Кръвно - Главоболието е сигнал за високо кръвно

Главоболието е сигнал за високо кръвно

26.06.201105312

Високото кръвно е опасно. Хипертонията без симптоми трябва да се лекува, за да се намали количеството и честотата на усложненията и смъртността от сърдечно-съдови заболявания.

Долна Граница на Кръвно - 5 часа спорт седмично намаляват риска от хипертония

5 часа спорт седмично намаляват риска от хипертония

04.10.201301001

Китайски учени твърдят, че 5 часа спорт всяка седмица намаляват с 20 процента риска от развитие на хипертония. Изследователите анализирали резултатите от 13 проучвания за влиянието на физическата активност върху кръвното налягане.

Долна Граница на Кръвно - Високото кръвно и недоспиването водят до инсулт

Високото кръвно и недоспиването водят до инсулт

22.05.20150230

Ново проучване показва, че при хората, които имат високо кръвно налягане и спят по-малко от пет или повече от девет часа на ден, има реална опасност от получаването на инсулт.

Долна Граница на Кръвно - Долна граница на околоплодните води

Долна граница на околоплодните води

10.09.201302168

Около 10–12 дена след зачеването започва да се образува амниотичният сак. Съответно през същия период започва да се образува и течността в него. Количеството на околоплодните води се увеличава до 36 седмица.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Долна Граница на Кръвно - подробни статии, подбрани рецепти и споделени истории в Ezine.bg. Актуално за Долна Граница на Кръвно в нашия онлайн журнал. Отцени Долна Граница на Кръвно от звездичките над този текст. Приятно сърфиране из многобройните ни статии, потребителски истории, споделени сънища и рецепти за Долна Граница на Кръвно.