Маски за бърз растеж на косата

Маски за бърз растеж на косата

0

С помощта на специални маски за коса, които могат да се приготвят в домашни условия, можете да ускорите растежа на косата ви и дори да я направите по-гъста.

1
Идеи и класации за Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин. Репортажи и материали за Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин от сайта. Последните материали относно Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин в тази секция.

Популярни

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Трикове за бърз растеж на косата

Трикове за бърз растеж на косата

27.02.2014017108

Ако косата ви расте бавно, за това може да е виновен стресът или общото ви здравословно състояние. За растежа на косата са необходими цинк, калций, калий, мед и селен.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Маски за растеж на косата

Маски за растеж на косата

20.12.2012021317

Една от най-полезните и ефективни маски за растеж на косата е на базата на рициново масло. То е много полезно за растежа на косата, стимулира кръвообращението и маската за коса с него е много активна.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Ползите на желатина

Ползите на желатина

13.05.201225926

Желатинът е полезен за ноктите, косата и костите, тъй като представлява почти чист колаген. Ястията и десертите с желатин са незаменимо средство за зарастване на кости и за укрепване на косата и ноктите.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Желатинова маска за коса

Желатинова маска за коса

27.02.201207089

Придайте красив блестящ вид на косата си чрез желатинова маска. Редовната употреба на желатинова маска ще заздрави косата ви, ще увеличи обема и и ще я накара да расте по-бързо.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Какво да направите, за да порасне косата по-бързо

Какво да направите, за да порасне косата по-бързо

22.04.20131562299

Ех, ако можеше косата да порасне само за една вечер! Не губете търпение, тук сме със съвети за по-бърз растеж на косата.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Маски с желатин за лице и коса

Маски с желатин за лице и коса

16.11.201206524

Ще започнем с невероятната маска за лице, препоръчана лично от София Лорен. Ще са ви необходими 1 чаена лъжица желатин, 100 грама сметана, 1 чаена лъжица глицерин и 1 супена лъжица мед.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Маски за коса с желатин

Маски за коса с желатин

08.08.201306608

Хубавата коса се нуждае от постоянна грижа. Всъщност, за да изглежда добре косата ни, не е толкова важно да бъде винаги в сложна прическа – достатъчно е да изглежда поддържана и да бъде здрава.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Рецептите за красота на Зоуи Салдана

Рецептите за красота на Зоуи Салдана

18.05.20140671

Красивата 35-годишна актриса Зоуи Салдана реши да сподели триковете си за красива коса в книга, посветена на грижата за косата и кожата.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Колко често да боядисваме косата си

Колко често да боядисваме косата си

07.07.2013016177

Колко често да се боядисва косата зависи най-вече от вида боя, който ползвате, тъй като трябва да прецените доколко сте склонни да подложите често косата си на третиране с прекалено силни химикали.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Как да спрете есенния косопад

Как да спрете есенния косопад

06.10.201402679

Както всички клетки в тялото ни и тези на косата имат жизнен цикъл с фази на растеж, покой и загиване. Третата фаза настъпва през есента. Тогава косата най-много пада.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Домашни маски с кестени

Домашни маски с кестени

28.10.201301346

С есента идва и един от най-ценните дарове, с които ни дарява природата – кестените. С тях ние лекуваме здравословни проблеми, гоним глада и умората. С тях можем и да приготвим и много полезни и здравословни домашни маски.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Кокосовото масло помага при косопад

Кокосовото масло помага при косопад

18.06.201421169

Според специалистите е най-добре да втриваме малки количества кокосово масло в скалпа си всеки ден – правете тази процедура с леки масажни движения.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - практични съвети, български рецепти и споделени разкази в портала. Най-новото за Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин в модерния български портал. Гласувай за Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин от звездичките над този текст. Приятно преглеждане на многобройните ни статии, лични разкази, сънища и рецепти за Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин.