Маски за бърз растеж на косата

Маски за бърз растеж на косата

0

С помощта на специални маски за коса, които могат да се приготвят в домашни условия, можете да ускорите растежа на косата ви и дори да я направите по-гъста.

1
Публикации и практични съвети за Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин. Най-четените за Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин от Езине.бг. Разгледай всичко, което търсиш относно Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин в тази секция на сайта.

Популярни

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Трикове за бърз растеж на косата

Трикове за бърз растеж на косата

27.02.2014017955

Ако косата ви расте бавно, за това може да е виновен стресът или общото ви здравословно състояние. За растежа на косата са необходими цинк, калций, калий, мед и селен.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Маски за растеж на косата

Маски за растеж на косата

20.12.2012022227

Една от най-полезните и ефективни маски за растеж на косата е на базата на рициново масло. То е много полезно за растежа на косата, стимулира кръвообращението и маската за коса с него е много активна.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Ползите на желатина

Ползите на желатина

13.05.201226408

Желатинът е полезен за ноктите, косата и костите, тъй като представлява почти чист колаген. Ястията и десертите с желатин са незаменимо средство за зарастване на кости и за укрепване на косата и ноктите.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Желатинова маска за коса

Желатинова маска за коса

27.02.201207451

Придайте красив блестящ вид на косата си чрез желатинова маска. Редовната употреба на желатинова маска ще заздрави косата ви, ще увеличи обема и и ще я накара да расте по-бързо.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Какво да направите, за да порасне косата по-бързо

Какво да направите, за да порасне косата по-бързо

22.04.20131565465

Ех, ако можеше косата да порасне само за една вечер! Не губете търпение, тук сме със съвети за по-бърз растеж на косата.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Маски с желатин за лице и коса

Маски с желатин за лице и коса

16.11.201206967

Ще започнем с невероятната маска за лице, препоръчана лично от София Лорен. Ще са ви необходими 1 чаена лъжица желатин, 100 грама сметана, 1 чаена лъжица глицерин и 1 супена лъжица мед.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Маски за коса с желатин

Маски за коса с желатин

08.08.201307059

Хубавата коса се нуждае от постоянна грижа. Всъщност, за да изглежда добре косата ни, не е толкова важно да бъде винаги в сложна прическа – достатъчно е да изглежда поддържана и да бъде здрава.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Рецептите за красота на Зоуи Салдана

Рецептите за красота на Зоуи Салдана

18.05.20140684

Красивата 35-годишна актриса Зоуи Салдана реши да сподели триковете си за красива коса в книга, посветена на грижата за косата и кожата.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Колко често да боядисваме косата си

Колко често да боядисваме косата си

07.07.2013018183

Колко често да се боядисва косата зависи най-вече от вида боя, който ползвате, тъй като трябва да прецените доколко сте склонни да подложите често косата си на третиране с прекалено силни химикали.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Как да спрете есенния косопад

Как да спрете есенния косопад

28.09.201503315

Както всички клетки в тялото ни и тези на косата имат жизнен цикъл с фази на растеж, покой и загиване. Третата фаза настъпва през есента. Тогава косата най-много пада.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Домашни маски с кестени

Домашни маски с кестени

28.10.201301489

С есента идва и един от най-ценните дарове, с които ни дарява природата – кестените. С тях ние лекуваме здравословни проблеми, гоним глада и умората. С тях можем и да приготвим и много полезни и здравословни домашни маски.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Кокосовото масло помага при косопад

Кокосовото масло помага при косопад

18.06.201421325

Според специалистите е най-добре да втриваме малки количества кокосово масло в скалпа си всеки ден – правете тази процедура с леки масажни движения.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Рязането на косата за бърз растеж е мит

Рязането на косата за бърз растеж е мит

05.03.201103463

Колкото и да режете косата си, тя няма да стане по-гъста или по-бързо да започне да расте. Дължината и дебелината на косъма зависят от гените, както и от състоянието на луковицата на косъма.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Първа помощ за сухата коса

Първа помощ за сухата коса

15.07.201103574

Сухата коса е един от най-често срещаните проблеми. Прекомерното боядисване, мръсната среда, ползването на солариума, сешоара, пресата - всички те влияят зле на косъма и го изсушават.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Най-добрите продукти за маските за коса

Най-добрите продукти за маските за коса

21.12.201305108

Домашните маски за коса са добър вариант за всякакви коси и проблеми, които можете да имате. Има маски против пърхот, косопад, за изтощена коса, накъсана коса и пр. А кои са най-добрите естествени продукти за коса?

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Маски от авокадо за здрава и защитена коса

Маски от авокадо за здрава и защитена коса

05.07.20140778

Разкрасяващите ползи от авокадото са неоспорими. От този плод могат да се приготвят чудесни маски за коса, които да направят косата по-красива и в същото време здрава.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Да се справим с изтощената коса

Да се справим с изтощената коса

04.11.2012014495

Изтощената коса не изглежда никак добре и затова ако имаме подобен проблем можем да прибегнем до няколко варианта, които ще помогнат на косата ни да изглежда и да бъде по-бляскава и по-здрава.

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - Маски при косопад

Маски при косопад

26.03.201202892

Понякога обаче се касае само за неправилно третиране, най-често с вредни препарати, които възпрепятстват нормалното развитие на косъма. В този случай, можете да приложите подходящи маски.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин - практични съвети, български рецепти и споделени разкази в портала. Най-новото за Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин в модерния български портал. Гласувай за Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин от звездичките над този текст. Приятно преглеждане на многобройните ни статии, лични разкази, сънища и рецепти за Домашни Маски за Бърз Растеж на Косата с Желатин.