Домашни маски против пъпки

Домашни маски против пъпки

13

Как можем да постигнем порцеланова кожа, без да харчим излишни средства за скъпи козметики? Много е просто, като използваме натурални продукти, които има във всяко едно домакинство.

1
Съвети и оценки за Домашни Маски за Лице Против Пъпки. Статии и текстове за Домашни Маски за Лице Против Пъпки от Ezine.bg. Последните материали относно Домашни Маски за Лице Против Пъпки в един сайт.

Популярни

Домашни Маски за Лице Против Пъпки - Плодови маски за лице

Плодови маски за лице

04.06.201104363

Маските за лице с плодове са чудесен и евтин начин да се сдобиете с натурална красота при домашни условия. Маска за лице с банан, маски с праскови, маски с пъпеш.

Домашни Маски за Лице Против Пъпки - Маски за лице с типични есенни продукти

Маски за лице с типични есенни продукти

26.09.20150499

Тиква, грозде, дюля и сини сливи са типичните продукти за есенния сезон. Освен че са вкусни, те са и много полезни за лицето и от тях можем да си направим лесни домашни маски.

Домашни Маски за Лице Против Пъпки - Бързи и лесни домашни маски за лице

Бързи и лесни домашни маски за лице

18.09.201205808

Основно правило при нанасянето на домашни маски за лице е те да се нанасят върху суха чиста кожа. Използвайте само пресни продукти за направата на домашни маски.

Домашни Маски за Лице Против Пъпки - Лесни домашни маски за лице

Лесни домашни маски за лице

13.02.201213008

Добре е да давате почивка на кожата си от купешките продукти, а междувременно може да приложите домашни средства за облекчаване и справяне с проблема.

Домашни Маски за Лице Против Пъпки - Маски срещу акне

Маски срещу акне

24.01.201419351

Ние ви предлагаме да си направите домашни маски, за които ще е необходимо да използвате само продукти, които вероятно имате у дома, а ако не, то поне няма да ви бъде трудно да ги намерите.

Домашни Маски за Лице Против Пъпки - Помощ от природата срещу пъпките

Помощ от природата срещу пъпките

12.04.2013615899

Пъпките са най-омразни за тийнейджърите. Има приложими в домашни условия продукти, които помагат срещу пъпките на лицето. Сред тях са портокалите, чесънът, витамините, лимонът, краставиците.

Домашни Маски за Лице Против Пъпки - Домашни маски с кестени

Домашни маски с кестени

28.10.201301480

С есента идва и един от най-ценните дарове, с които ни дарява природата – кестените. С тях ние лекуваме здравословни проблеми, гоним глада и умората. С тях можем и да приготвим и много полезни и здравословни домашни маски.

Домашни Маски за Лице Против Пъпки - Овлажняващи маски за лице

Овлажняващи маски за лице

11.03.20150990

Маските за лице са най-ефективният и лесен начин да възвърнете свежестта на кожата на лицето. Те освежават и стягат кожата, подхранват я с необходимите неща, а ефектът настъпва незабавно.

Домашни Маски за Лице Против Пъпки - Изгладете лицето и шията с мед и нишесте

Изгладете лицето и шията с мед и нишесте

18.11.201005676

Маските за лице биват три вида: почистващи, овлажняващи и подхранващи. Нормалната кожа понася почти всяка маска. Почистващите маски не могат да решат проблема с пъпките и дълбоките черни точки.

Домашни Маски за Лице Против Пъпки - Грижа за смесена кожа

Грижа за смесена кожа

03.10.201202368

Смесената кожа е комбинация от два типа кожа – суха и мазна. Разликата между двата типа кожа е толкова голяма, че за да се грижите за тях ще ви трябват различни продукти.

Домашни Маски за Лице Против Пъпки - Маски за лице срещу уморена кожа

Маски за лице срещу уморена кожа

20.04.201305258

Маската с белтък и брашно има мигновен стягащ ефект и е една от най-ефикасните маски при уморена кожа. Маската от варени картофи също е много ефикасна при уморена кожа.

Домашни Маски за Лице Против Пъпки - Как да се отървем от подкожна пъпка

Как да се отървем от подкожна пъпка

03.07.20131195610

Подкожните пъпки са доста неприятно и за жалост, често явление при хората. За премахването им има редица предложения, но малко от тях са ефикасни.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Домашни Маски за Лице Против Пъпки - полезни публикации, подбрани рецепти и лични разкази в Ezine.bg. Най-новото за Домашни Маски за Лице Против Пъпки в нашия онлайн сайт. Гласувай за Домашни Маски за Лице Против Пъпки от звездичките над този параграф. Приятно разглеждане на многобройните ни статии, споделени разкази, тълкувани сънища и рецепти за Домашни Маски за Лице Против Пъпки.