Трикове за бърз растеж на косата

Трикове за бърз растеж на косата

0

Ако косата ви расте бавно, за това може да е виновен стресът или общото ви здравословно състояние. За растежа на косата са необходими цинк, калций, калий, мед и селен.

1
Идеи и идеи за Домашни Маски за Растеж на Косата. Публикации и текстове за Домашни Маски за Растеж на Косата от портала. Полезни статии на тема Домашни Маски за Растеж на Косата на едно място.
Маски за растеж на косатаДомашни Маски за Растеж на Косата - Маски за растеж на косата

20.12.2012021273

Една от най-полезните и ефективни маски за растеж на косата е на базата на рициново масло. То е много полезно за растежа на косата, стимулира кръвообращението и маската за коса с него е много активна.

Маски за бърз растеж на косатаДомашни Маски за Растеж на Косата - Маски за бърз растеж на косата

02.02.2012030542

С помощта на специални маски за коса, които могат да се приготвят в домашни условия, можете да ускорите растежа на косата ви и дори да я направите по-гъста.

Рецептите за красота на Зоуи СалданаДомашни Маски за Растеж на Косата - Рецептите за красота на Зоуи Салдана

18.05.20140671

Красивата 35-годишна актриса Зоуи Салдана реши да сподели триковете си за красива коса в книга, посветена на грижата за косата и кожата.

Как да спрете есенния косопадДомашни Маски за Растеж на Косата - Как да спрете есенния косопад

06.10.201402671

Както всички клетки в тялото ни и тези на косата имат жизнен цикъл с фази на растеж, покой и загиване. Третата фаза настъпва през есента. Тогава косата най-много пада.

Домашни маски с кестениДомашни Маски за Растеж на Косата - Домашни маски с кестени

28.10.201301341

С есента идва и един от най-ценните дарове, с които ни дарява природата – кестените. С тях ние лекуваме здравословни проблеми, гоним глада и умората. С тях можем и да приготвим и много полезни и здравословни домашни маски.

Какво да направите, за да порасне косата по-бързоДомашни Маски за Растеж на Косата - Какво да направите, за да порасне косата по-бързо

22.04.20131562181

Ех, ако можеше косата да порасне само за една вечер! Не губете търпение, тук сме със съвети за по-бърз растеж на косата.

Кокосовото масло помага при косопадДомашни Маски за Растеж на Косата - Кокосовото масло помага при косопад

18.06.201421142

Според специалистите е най-добре да втриваме малки количества кокосово масло в скалпа си всеки ден – правете тази процедура с леки масажни движения.

Най-добрите продукти за маските за косаДомашни Маски за Растеж на Косата - Най-добрите продукти за маските за коса

21.12.201304888

Домашните маски за коса са добър вариант за всякакви коси и проблеми, които можете да имате. Има маски против пърхот, косопад, за изтощена коса, накъсана коса и пр. А кои са най-добрите естествени продукти за коса?

Маски от авокадо за здрава и защитена косаДомашни Маски за Растеж на Косата - Маски от авокадо за здрава и защитена коса

05.07.20140756

Разкрасяващите ползи от авокадото са неоспорими. От този плод могат да се приготвят чудесни маски за коса, които да направят косата по-красива и в същото време здрава.

Да се справим с изтощената косаДомашни Маски за Растеж на Косата - Да се справим с изтощената коса

04.11.2012014250

Изтощената коса не изглежда никак добре и затова ако имаме подобен проблем можем да прибегнем до няколко варианта, които ще помогнат на косата ни да изглежда и да бъде по-бляскава и по-здрава.

Маски при косопадДомашни Маски за Растеж на Косата - Маски при косопад

26.03.201202700

Понякога обаче се касае само за неправилно третиране, най-често с вредни препарати, които възпрепятстват нормалното развитие на косъма. В този случай, можете да приложите подходящи маски.

Яйца за растеж на косатаДомашни Маски за Растеж на Косата - Яйца за растеж на косата

01.08.2013315654

Подобрете състоянието на косата си и нейния растеж с помощта на яйца. Протеините в яйцето ще ви помогнат да изпълните тази мисия, тъй като косата се състои от 70 процента кератин протеин.

Маски за гъста косаДомашни Маски за Растеж на Косата - Маски за гъста коса

23.09.2014239644

С помощта на жълтък, рициново масло и водка можете да превърнете косата си в гъста лъскава грива. Трябва да ядете поне сто грама месо дневно и бобови храни.

Няколко съвета за грижи за сухата косаДомашни Маски за Растеж на Косата - Няколко съвета за грижи за сухата коса

14.08.201202995

Много жени притежават суха коса. Какви грижи трябва да полагат, за да поддържат косата си. Съвети как се поддържа суха коса. Вземете си подхранващи маски, увивайте косата в кърпа или фолио.

Най-добрите маски за коса с ракияДомашни Маски за Растеж на Косата - Най-добрите маски за коса с ракия

25.10.2014310489

Предлагаме на вашето внимание най-добрите маски за коса с ракия, които ще направят гривата ви буйна, мека и блестяща.

Колко често да боядисваме косата сиДомашни Маски за Растеж на Косата - Колко често да боядисваме косата си

07.07.2013016148

Колко често да се боядисва косата зависи най-вече от вида боя, който ползвате, тъй като трябва да прецените доколко сте склонни да подложите често косата си на третиране с прекалено силни химикали.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Домашни Маски за Растеж на Косата - практични статии, готварски рецепти и лични истории в портала. Актуално за Домашни Маски за Растеж на Косата в нашия български сайт. Гласувай за Домашни Маски за Растеж на Косата от звездичките над този текст. Приятно разглеждане на хилядите ни материали, споделени истории, тълкувани сънища и рецепти на тема Домашни Маски за Растеж на Косата.