Трикове за бърз растеж на косата

Трикове за бърз растеж на косата

0

Ако косата ви расте бавно, за това може да е виновен стресът или общото ви здравословно състояние. За растежа на косата са необходими цинк, калций, калий, мед и селен.

1
Предложения и отзиви за Домашни Маски за Растеж на Косата. Последните публикации за Домашни Маски за Растеж на Косата от Ezine.bg. Открий онова, което ти трябва за Домашни Маски за Растеж на Косата в тази секция на сайта.

Популярни

Домашни Маски за Растеж на Косата - Маски за растеж на косата

Маски за растеж на косата

20.12.2012022227

Една от най-полезните и ефективни маски за растеж на косата е на базата на рициново масло. То е много полезно за растежа на косата, стимулира кръвообращението и маската за коса с него е много активна.

Домашни Маски за Растеж на Косата - Маски за бърз растеж на косата

Маски за бърз растеж на косата

02.02.2012032755

С помощта на специални маски за коса, които могат да се приготвят в домашни условия, можете да ускорите растежа на косата ви и дори да я направите по-гъста.

Домашни Маски за Растеж на Косата - Рецептите за красота на Зоуи Салдана

Рецептите за красота на Зоуи Салдана

18.05.20140684

Красивата 35-годишна актриса Зоуи Салдана реши да сподели триковете си за красива коса в книга, посветена на грижата за косата и кожата.

Домашни Маски за Растеж на Косата - Как да спрете есенния косопад

Как да спрете есенния косопад

28.09.201503315

Както всички клетки в тялото ни и тези на косата имат жизнен цикъл с фази на растеж, покой и загиване. Третата фаза настъпва през есента. Тогава косата най-много пада.

Домашни Маски за Растеж на Косата - Домашни маски с кестени

Домашни маски с кестени

28.10.201301489

С есента идва и един от най-ценните дарове, с които ни дарява природата – кестените. С тях ние лекуваме здравословни проблеми, гоним глада и умората. С тях можем и да приготвим и много полезни и здравословни домашни маски.

Домашни Маски за Растеж на Косата - Какво да направите, за да порасне косата по-бързо

Какво да направите, за да порасне косата по-бързо

22.04.20131565465

Ех, ако можеше косата да порасне само за една вечер! Не губете търпение, тук сме със съвети за по-бърз растеж на косата.

Домашни Маски за Растеж на Косата - Кокосовото масло помага при косопад

Кокосовото масло помага при косопад

18.06.201421325

Според специалистите е най-добре да втриваме малки количества кокосово масло в скалпа си всеки ден – правете тази процедура с леки масажни движения.

Домашни Маски за Растеж на Косата - Най-добрите продукти за маските за коса

Най-добрите продукти за маските за коса

21.12.201305108

Домашните маски за коса са добър вариант за всякакви коси и проблеми, които можете да имате. Има маски против пърхот, косопад, за изтощена коса, накъсана коса и пр. А кои са най-добрите естествени продукти за коса?

Домашни Маски за Растеж на Косата - Маски от авокадо за здрава и защитена коса

Маски от авокадо за здрава и защитена коса

05.07.20140778

Разкрасяващите ползи от авокадото са неоспорими. От този плод могат да се приготвят чудесни маски за коса, които да направят косата по-красива и в същото време здрава.

Домашни Маски за Растеж на Косата - Да се справим с изтощената коса

Да се справим с изтощената коса

04.11.2012014495

Изтощената коса не изглежда никак добре и затова ако имаме подобен проблем можем да прибегнем до няколко варианта, които ще помогнат на косата ни да изглежда и да бъде по-бляскава и по-здрава.

Домашни Маски за Растеж на Косата - Маски при косопад

Маски при косопад

26.03.201202892

Понякога обаче се касае само за неправилно третиране, най-често с вредни препарати, които възпрепятстват нормалното развитие на косъма. В този случай, можете да приложите подходящи маски.

Домашни Маски за Растеж на Косата - Яйца за растеж на косата

Яйца за растеж на косата

01.08.2013316595

Подобрете състоянието на косата си и нейния растеж с помощта на яйца. Протеините в яйцето ще ви помогнат да изпълните тази мисия, тъй като косата се състои от 70 процента кератин протеин.

Домашни Маски за Растеж на Косата - Маски за гъста коса

Маски за гъста коса

23.09.2014241195

С помощта на жълтък, рициново масло и водка можете да превърнете косата си в гъста лъскава грива. Трябва да ядете поне сто грама месо дневно и бобови храни.

Домашни Маски за Растеж на Косата - Няколко съвета за грижи за сухата коса

Няколко съвета за грижи за сухата коса

14.08.201203153

Много жени притежават суха коса. Какви грижи трябва да полагат, за да поддържат косата си. Съвети как се поддържа суха коса. Вземете си подхранващи маски, увивайте косата в кърпа или фолио.

Домашни Маски за Растеж на Косата - Най-добрите маски за коса с ракия

Най-добрите маски за коса с ракия

25.10.2014311303

Предлагаме на вашето внимание най-добрите маски за коса с ракия, които ще направят гривата ви буйна, мека и блестяща.

Домашни Маски за Растеж на Косата - Колко често да боядисваме косата си

Колко често да боядисваме косата си

07.07.2013018183

Колко често да се боядисва косата зависи най-вече от вида боя, който ползвате, тъй като трябва да прецените доколко сте склонни да подложите често косата си на третиране с прекалено силни химикали.

Домашни Маски за Растеж на Косата - Желатинова маска за коса

Желатинова маска за коса

27.02.201207451

Придайте красив блестящ вид на косата си чрез желатинова маска. Редовната употреба на желатинова маска ще заздрави косата ви, ще увеличи обема и и ще я накара да расте по-бързо.

Домашни Маски за Растеж на Косата - Маски при косопад

Маски при косопад

30.01.201204731

Срещу косопад могат да помогнат различни маски които лесно се приготвят в домашни условия. Добре действа срещу косопад маската с лук, както и маската с черен чай.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Домашни Маски за Растеж на Косата - практични статии, готварски рецепти и лични истории в портала. Актуално за Домашни Маски за Растеж на Косата в нашия български сайт. Гласувай за Домашни Маски за Растеж на Косата от звездичките над този текст. Приятно разглеждане на хилядите ни материали, споделени истории, тълкувани сънища и рецепти на тема Домашни Маски за Растеж на Косата.