Лечение при изкълчен глезен с бабини илачи

Лечение при изкълчен глезен с бабини илачи

2

Ако глезенът ви се изкълчи, можете да си помогнете с бабини илачи. Все пак е добре след това да потърсите мнението на специалист, за да не се окаже, че има счупване, а не просто изкълчване.

1
Практични съвети и мнения за Изкълчен Глезен Оток. Репортажи и текстове за Изкълчен Глезен Оток от Езине.бг. Най-актуалното относно Изкълчен Глезен Оток в тази секция.

Популярни

Изкълчен Глезен Оток - Ивена остави кръв по пистите

Ивена остави кръв по пистите

10.01.20130124

По време на първия си урок по ски Ивена паднала на пистата и кожата на ръката й се разкъсала от допира с ледената повърхност. Въпреки това тя продължава със ски уроците.

Изкълчен Глезен Оток - Компрес за изкълчен крак

Компрес за изкълчен крак

24.01.201408925

Изкълченият крак боли много и първото, което трябва да се направи, е да се обездвижи кракът и да се намали усещането за болка. За това могат да помогнат различни видове компреси.

Изкълчен Глезен Оток - Белодробен оток

Белодробен оток

02.06.201503426

Белодробният оток е масивно навлизане на течност от белодробните капиляри в алвеоларното пространство и интерстициума. Белодробният оток е опасно състояние. Лечение на белодробен оток.

Изкълчен Глезен Оток - Задържане на вода

Задържане на вода

05.10.2012011425

Задържане на вода често се нарича оток. Това е състояние, което е резултат от течове в тъканите на тялото от кръвта. Обикновено течността се оттича от тъканите на тялото чрез лимфната система - мрежа

Изкълчен Глезен Оток - Имам големи прасци и глезени, какво да правя?

Имам големи прасци и глезени, какво да правя?

02.11.201236006

Това, което не трябва да правите, ако глезените и прасците ви са едри, е да ги подчертавате така, че погледът да се насочва към тях, а точно обратното.

Изкълчен Глезен Оток - Оток на очите

Оток на очите

10.06.2015110975

Отокът на очите може да е симптом на различни заболявания. Отокът на очите трябва да се диагностицира от специалист. Отокът на очите може да е сигнал за прекалено много сол в храната, което води до задържането на вода.

Изкълчен Глезен Оток - Жени Калканджиева и Камелия Воче спретнаха зверски скандал

Жени Калканджиева и Камелия Воче спретнаха зверски скандал

11.10.20140183

Нов скандал в къщата на ВИП Брадър изправи на нокти всички съквартиранти. Този път в центъра на конфликта стояха фуриите Жени Калканджиева и Камелия Воче.

Изкълчен Глезен Оток - Какво е едем и как да се предпазим от него

Какво е едем и как да се предпазим от него

09.07.20150806

С наименованието едем в медицинските среди се разбират отоците - онова необичайно натрупване на течност в определени телесни тъкани. Обикновено течността се натрупва по крайниците, под кожата.

Изкълчен Глезен Оток - Отоци по време на бременност

Отоци по време на бременност

29.09.20130872

Отоците по време на бременност са често явление и липсата им е изключение от правилото. Те се появяват при почти всяка бременна жена.

Изкълчен Глезен Оток - Височинна болест

Височинна болест

14.05.20150349

Височинната болест е комплекс от няколко синдрома, които се проявяват при бързото изкачване на по-голяма надморска височина. Височинната болест е свързана с белодробен оток. Симптоми при височинна болест.

Изкълчен Глезен Оток - Срещу оток на краката - повече движение

Срещу оток на краката - повече движение

08.06.201105386

Отокът на краката е често срещан и при обездвижване. Как да подобрите циркулацията на кръвта? Причини за оток на краката.

Изкълчен Глезен Оток - Подуване на стомаха преди цикъл

Подуване на стомаха преди цикъл

28.04.20121130701

Подуването на корема се случва, когато областта между гръдния кош и таза е подут и твърд. Има пет основни причини за този тип подуване: храносмилателни разстройства, хранителни алергии, глад, нарушено храносмилане и хормонални колебания.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Изкълчен Глезен Оток - подробни съвети, български рецепти и потребителски истории в Езине.бг. Най-новото за Изкълчен Глезен Оток в модерния български журнал. Гласувай за Изкълчен Глезен Оток от звездичките над този текст. Приятно сърфиране из многобройните ни статии, потребителски истории, споделени сънища и рецепти за Изкълчен Глезен Оток.