Да си направим бретон на пластове

Да си направим бретон на пластове

0

Бретонът на пластове е подходящ за тънка коса, както и за коса, която е преминала процедурата студено къдрене, а също така и да естествено къдравата коса.

1
Препоръки и класации за Как да се Подстрижем Сами на Пластове. Репортажи и текстове за Как да се Подстрижем Сами на Пластове от портала. Подробна информация относно Как да се Подстрижем Сами на Пластове в един сайт.

Популярни

Как да се Подстрижем Сами на Пластове - Модерни прически на пластове

Модерни прически на пластове

01.04.2012014795

Обемът и движението са водещите тенденции в прическите за 2012. Направете си прическа на пластове, която ще придаде нов живот на косата ви. Заложете на накълцани предни пластове и прав бретон.

Как да се Подстрижем Сами на Пластове - Лесни прически на пластове

Лесни прически на пластове

16.04.201208023

Прическите са важна част от нашия външен вид, като съществуват различни варианти за тях. Голям плюс на прическата на пластове е, че тя ви прави по-елегантна и красива.

Как да се Подстрижем Сами на Пластове - Прически за квадратно лице

Прически за квадратно лице

16.12.201208018

Квадратното лице изглежда най-впечатляващо с прически, които смекчават строгите ми линии. Вълни, меки къдрици и нестрог бретон ще ви помогнат да елиминирате някои от хоризонталните черти.

Как да се Подстрижем Сами на Пластове - Как да се подстрижем сами

Как да се подстрижем сами

26.03.2012823313

Ако сте решили да се подстригвате сами вкъщи, то първо трябва да се въоръжите с остра и хубава ножица. Подстригвайте винаги малко, за да можете да коригирате после дължината. Разделяйте старателно косата си, за да не пропуснете някой кичур.

Как да се Подстрижем Сами на Пластове - Как да си подстрижем връхчетата

Как да си подстрижем връхчетата

11.10.201317239

Голяма част от жените не обичат този момент с подстригването – твърдят, че фризьорът реже твърде много от косата им или че не е направил точно това, което са искали от него. Има и друг начин – да се подстрижете у дома.

Как да се Подстрижем Сами на Пластове - Стъпаловидно подстригване

Стъпаловидно подстригване

09.08.2013228258

Хубавото при този вид прическа е, че отиват на почти всички видове коси – независимо от дължината или структурата. Въпреки това обаче, има няколко подробности, които трябва да обмислите преди да се подстрижете по този начин.

Как да се Подстрижем Сами на Пластове - Идеи за шотове от цял свят

Идеи за шотове от цял свят

26.01.201313646

Самата дума шот идва от английски и значи изстрел. Буквално може да означава смесена алкохолна напитка, сервирана в чаша от стъкло, която пък е използвана за сервиране или измерване на алкохол.

Как да се Подстрижем Сами на Пластове - Актуалните прически през 2015 година

Актуалните прически през 2015 година

28.01.2015017545

Ако обичате често да променяте външния си вид и още повече косата, 2015 година ви дава тази възможност. И въпреки че зимата е в състояние да осуети всички планове за прилежна прическа, тенденциите при фризурите са изключително лесни за постигане и поддърж

Как да се Подстрижем Сами на Пластове - Да си направим сами Омбре прическа

Да си направим сами Омбре прическа

29.03.201309734

Омбре прическите позволяват да направите съвсем незабележима разлика в цветовете, но ако предпочитате може да си направите косата в така да се каже контрастни цветове.

Как да се Подстрижем Сами на Пластове - Думите, с които не трябва да се описваме сами

Думите, с които не трябва да се описваме сами

24.09.201402148

Много психоаналитици са стигнали до заключението, че съществуват думи, с които не би трябвало да се описваме сами, колкото и да вярваме, че притежаваме въпросните качества.

Как да се Подстрижем Сами на Пластове - Конска опашка с изкуствена коса

Конска опашка с изкуствена коса

17.05.201201835

Прическата с дълга конска опашка е изключително актуална и в същото време е много стилна и красиво изглеждаща. Ако нямате достатъчно дълга коса за тази прическа, спокойно може да заложите на конска опашка от изкуствена коса.

Как да се Подстрижем Сами на Пластове - Какво да направите, за да порасне косата по-бързо

Какво да направите, за да порасне косата по-бързо

22.04.20131562401

Ех, ако можеше косата да порасне само за една вечер! Не губете търпение, тук сме със съвети за по-бърз растеж на косата.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Как да се Подстрижем Сами на Пластове - актуални съвети, български рецепти и лични истории в Езине.бг. Най-новото за Как да се Подстрижем Сами на Пластове в нашия онлайн портал. Гласувай за Как да се Подстрижем Сами на Пластове от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на многото ни теми, потребителски истории, сънища и рецепти на тема Как да се Подстрижем Сами на Пластове.