Да си направим кичури с фолио

Да си направим кичури с фолио

1

Лесно можете да си направите сами кичури с помощта на боя за коса и фолио. Тази година кичурите отново са на мода, те добавят слънце в косите и помагат за решение на проблема с белите коси.

1
Идеи и идеи за Как да си Направя Кичури с Фолио. Статии и текстове за Как да си Направя Кичури с Фолио от сайта. Последните материали относно Как да си Направя Кичури с Фолио в един сайт.

Популярни

Как да си Направя Кичури с Фолио - Какво трябва да знаем за цветните кичури

Какво трябва да знаем за цветните кичури

20.05.201401085

И тази година цветните кичури остават на мода, а модните експерти съветват всяка жена да експериментира с тях, като се съобрази с няколко основни правила.

Как да си Направя Кичури с Фолио - Модерни прически с кичури

Модерни прически с кичури

05.04.201206383

С настъпването на пролетта и все по-скорошното наближаване на лятото, на мода са прическите на кичури. Бъдете смели и заложете на цветни кичури, които ще разнообразят едноцветната прическа.

Как да си Направя Кичури с Фолио - Есен в косата – или за кичурите в топли цветове

Есен в косата – или за кичурите в топли цветове

22.10.201204735

Есента отдавна не е само сезон – тя стана част от модата, от бижутата, дори и от косата. Можем да разчупим вида си само с няколко кичура в топли нюанси, а освен, че ще изглеждаме добре, ще бъдем и абсолютно актуални.

Как да си Направя Кичури с Фолио - Да си направим кичури

Да си направим кичури

17.06.201225572

Кичурите са актуални през този сезон, тъй като с тяхна помощ косата изглежда като погалена от първите слънчеви лъчи. Кичурите променят визуално косата – тя изглежда бляскава, гъста и обемна

Как да си Направя Кичури с Фолио - Как да си направим нежни къдрици без маша

Как да си направим нежни къдрици без маша

30.01.201507091

Много жени мечтаят да имат небрежни вълни в косата, които вятърът закачливо да развява. Мисията по постигането им обаче невинаги е лека, особено ако не сте сред привържениците на машата за коса.

Как да си Направя Кичури с Фолио - Актуални цветове през пролетта

Актуални цветове през пролетта

27.02.201105395

През пролетта ще са актуални ярките цветни кичури, с които можете да промените прическата си. Русата и кестенява коса изглежда прекрасно с кичури в червено или пурпурно.

Как да си Направя Кичури с Фолио - Удължаването на косата не е безвредно

Удължаването на косата не е безвредно

07.08.201101542

Експертите призовават да се откажете от удължаването на косата, тъй като вредите на здравето й. Колкото по-дълга е добавената коса, толкова по-голяма вреда нанася на вашата.

Как да си Направя Кичури с Фолио - Изсветляване на кестенява коса

Изсветляване на кестенява коса

09.02.2012111560

За да се избегне рязкото преминаване към ярко русо, добре е кестенявата коса да бъде изсветлявана плавно и много бавно с помощта на руси кичури.

Как да си Направя Кичури с Фолио - Модата на цветните кичури

Модата на цветните кичури

14.04.201302627

Задължително условие за прическата е да бъде поддържана. Относно цветовете и кичурите, Кавалино обяснява, че на мода са т. нар. огнени цветове.

Как да си Направя Кичури с Фолио - От удължаването на коса се оплешивява

От удължаването на коса се оплешивява

09.02.20100573

Изкуствените кичури могат да доведат до проблеми с косата и дори оплешивяване. Изкуствените кичури тежат и опъват естествените косми на главата ви. С цялата газария можете да си навлечете неприятности

Как да си Направя Кичури с Фолио - Излекувайте болките в гърба с алуминиево фолио

Излекувайте болките в гърба с алуминиево фолио

31.07.201501495

Ежедневно се закрепя парче от фолиото на болезненото място – парчето алуминиево фолио се оставя да стои на засегнатото място между 8 и 12 часа. Времето зависи най-вече от интензивността на болката.

Как да си Направя Кичури с Фолио - Модерните цветове за коса през 2012

Модерните цветове за коса през 2012

30.01.201201811

През 2012 година са модерни цяла гама цветови нюанси. През тази година най-важен е естественият вид. Ярките и странни цветове вече са далечно минало.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Как да си Направя Кичури с Фолио - практични публикации, подбрани рецепти и споделени разкази в портала. Най-новото за Как да си Направя Кичури с Фолио в нашия женски журнал. Отцени Как да си Направя Кичури с Фолио от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на хилядите ни статии, споделени разкази, тълкувани сънища и рецепти на тема Как да си Направя Кичури с Фолио.