Рисковете от гела за нокти

Рисковете от гела за нокти

2

Експерти предупреждават, че честата употреба на гела за нокти, освен че може да доведе до чупливост, лющене и напукване, може да причини и заболяване на ноктите.

1
Публикации и автентични снимки за Как да си Нарисуваме Ноктите Сами. Какво ново за Как да си Нарисуваме Ноктите Сами от Езине.бг. Разгледай всичко, което търсиш за Как да си Нарисуваме Ноктите Сами в тази секция на сайта.

Популярни

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Ноктите ни взели да растат с по-бързи темпове

Ноктите ни взели да растат с по-бързи темпове

21.09.200901458

Скоростта на растежа на ноктите на ръцете и краката се е увеличил с 25 за последните 70 години. Ноктите на мъжете растат по-бързо от на жените. При пушачите ноктите растат по-бавно.

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Декорации за маникюр

Декорации за маникюр

26.01.201206808

Най-лесният начин за оформяне на бърз ефектен маникюр е да разделите нокътя на две по дължина и да лакирате всяка половинка с различен цвят. Върху един от пръстите закрепете камъче.

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Лимон оцет и за здрави и красиви нокти

Лимон оцет и за здрави и красиви нокти

03.04.201214764

За подсилване на чупливи и слаби нокти два пъти седмично се прави процедура с топъл зехтин, загрят на водна баня. В него се добавят 3 капки йод или лимонов сок.

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Маникюр в домашни условия

Маникюр в домашни условия

20.02.201204433

Красивият маникюр може лесно да бъде поддържан в домашни условия. Необходимо е само да отделяте малко време за всекидневни грижи и вашите ръце ще изглеждат винаги перфектно.

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Опасни ли са белите петна по ноктите

Опасни ли са белите петна по ноктите

01.08.2011216267

Белите петна по ноктите показват анормалност на нервната система, което може да доведе до заболяване. Тези петна се явяват още при големи душевни сътресения.

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Маникюрът с декорации е хит

Маникюрът с декорации е хит

07.11.201006006

Маникюрът и декорирането на ноктите е една от глезотиийките, на които жените обичат често да се подлагат. През зимния сезон актуални ще са нокти не само в един цвят, а максимално декорирани.

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Гел маникюрът застрашва от инфекции и увреждане на ноктите!

Гел маникюрът застрашва от инфекции и увреждане на ноктите!

26.01.201696809

Това, което повечето дами не знаят, е че гел маникюрът може да е причина за различни инфекции и увреждания на ноктите, алармират дерматолози.

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Как да ускорим растежа на ноктите

Как да ускорим растежа на ноктите

09.11.201404136

За да имате дълги нокти и красив маникюр, трябва да спазвате няколко основни техники, които ще помогнат на ноктите на ръцете ви да растат по-бързо и да бъдат по-здрави.

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Маникюр на дълги нокти

Маникюр на дълги нокти

23.05.201202319

Миниатюрните цветенца в ъгъла на всеки нокът изглеждат много изящно, те са подходящи за семпли, но в същото време елегантни тоалети. Ярките едри цветя са подходящи за по-екстравагантно облекло.

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - За по-дълготраен и красив маникюр

За по-дълготраен и красив маникюр

08.10.201013935

Преди да нанесете цветен лак, трябва да се уверите, че ноктите ви не са мазни. Поставете като основа безцветен лак, след което 2 слоя цветен. Не нанасяйте дебели слоеве за дълготраен маникюр

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Състоянието на ноктите разкрива болестите

Състоянието на ноктите разкрива болестите

10.05.201205063

Най-ясно изразяващата здравословното ви състояние част от ръцете са ноктите. По тях можете да откриете скрити заболявания или такива, на които не сте обърнали внимание.

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Да си лакираме красиво ноктите

Да си лакираме красиво ноктите

29.11.201504265

Всяка уважаваща себе си дама иска да има добре поддържани нокти и красив маникюр. За съжаление, колкото и внимателно да гледаме маникюристката, никога не се справяме като нея, когато останем насаме с малката четчица.

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Новият хит в салоните по света – японски маникюр

Новият хит в салоните по света – японски маникюр

20.01.2010216167

Японският маникюр е най-новият хит в салоните за красота по света. Той заздравява ноктите и им придава блестящ вид с помощта на природни материали като перли, телешка кожа и ванилия.

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Какво издава формата на ноктите ви

Какво издава формата на ноктите ви

30.05.201214344

Ако ноктите ви са с формата на трапец, тоест са скосени отдолу нагоре или отгоре надолу, вие сте човек, който е напълно уверен в собствените си сили.

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Почистете ноктите с паста за зъби и лимон

Почистете ноктите с паста за зъби и лимон

13.01.20160524

Индийска козметичка разкри пред света един изключително лесен и практичен начин да почистим лака от ноктите си. Това може да стане лесно със смес от паста за зъби и лимон.

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Черупка от яйце за красиви нокти

Черупка от яйце за красиви нокти

17.01.201103441

Черупка от бяло яйце, смляна и добавена в закуската всеки ден, превръща ноктите в красиви и здрави. Лимоновият сок ги прави твърди и светли. Полезни са ванички за ръце с морска сол.

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Защо си гризем ноктите?

Защо си гризем ноктите?

05.04.201408554

Защо хората си гризат ноктите? Гризането на нокти е сред вредните навици сред жените. Гризането на нокти се нарича още Онихофагия. Безопасно ли е гризането на нокти?

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Биотинът подсилва чупливите нокти

Биотинът подсилва чупливите нокти

01.02.201101874

Подсилете чупливите нокти само с няколко стъпки. Осигурете ежедневна добавка на витамин В7. Втривайте масла или кремове за подсилване на ноктите. Не използвайте ацетон. Задължително носете ръкавици.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - подробни публикации, подбрани рецепти и споделени разкази в портала. Приятно преглеждане на многобройните ни материали, потребителски разкази, тълкувани сънища и рецепти на тема Как да си Нарисуваме Ноктите Сами.