Рисковете от гела за нокти

Рисковете от гела за нокти

2

Експерти предупреждават, че честата употреба на гела за нокти, освен че може да доведе до чупливост, лющене и напукване, може да причини и заболяване на ноктите.

1
Практични съвети и отзиви за Как да си Нарисуваме Ноктите Сами. Статии и материали за Как да си Нарисуваме Ноктите Сами от сайта. Последните материали относно Как да си Нарисуваме Ноктите Сами на едно място.
Ноктите ни взели да растат с по-бързи темповеКак да си Нарисуваме Ноктите Сами - Ноктите ни взели да растат с по-бързи темпове

21.09.200901184

Скоростта на растежа на ноктите на ръцете и краката се е увеличил с 25 за последните 70 години. Ноктите на мъжете растат по-бързо от на жените. При пушачите ноктите растат по-бавно.

Декорации за маникюрКак да си Нарисуваме Ноктите Сами - Декорации за маникюр

26.01.201205699

Най-лесният начин за оформяне на бърз ефектен маникюр е да разделите нокътя на две по дължина и да лакирате всяка половинка с различен цвят. Върху един от пръстите закрепете камъче.

Лимон оцет и за здрави и красиви ноктиКак да си Нарисуваме Ноктите Сами - Лимон оцет и за здрави и красиви нокти

03.04.201214197

За подсилване на чупливи и слаби нокти два пъти седмично се прави процедура с топъл зехтин, загрят на водна баня. В него се добавят 3 капки йод или лимонов сок.

Маникюр в домашни условияКак да си Нарисуваме Ноктите Сами - Маникюр в домашни условия

20.02.201203650

Красивият маникюр може лесно да бъде поддържан в домашни условия. Необходимо е само да отделяте малко време за всекидневни грижи и вашите ръце ще изглеждат винаги перфектно.

Опасни ли са белите петна по ноктитеКак да си Нарисуваме Ноктите Сами - Опасни ли са белите петна по ноктите

01.08.2011214415

Белите петна по ноктите показват анормалност на нервната система, което може да доведе до заболяване. Тези петна се явяват още при големи душевни сътресения.

Маникюрът с декорации е хитКак да си Нарисуваме Ноктите Сами - Маникюрът с декорации е хит

07.11.201005282

Маникюрът и декорирането на ноктите е една от глезотиийките, на които жените обичат често да се подлагат. През зимния сезон актуални ще са нокти не само в един цвят, а максимално декорирани.

Как да ускорим растежа на ноктитеКак да си Нарисуваме Ноктите Сами - Как да ускорим растежа на ноктите

09.11.201402821

За да имате дълги нокти и красив маникюр, трябва да спазвате няколко основни техники, които ще помогнат на ноктите на ръцете ви да растат по-бързо и да бъдат по-здрави.

Маникюр на дълги ноктиКак да си Нарисуваме Ноктите Сами - Маникюр на дълги нокти

23.05.201201841

Миниатюрните цветенца в ъгъла на всеки нокът изглеждат много изящно, те са подходящи за семпли, но в същото време елегантни тоалети. Ярките едри цветя са подходящи за по-екстравагантно облекло.

За по-дълготраен и красив маникюрКак да си Нарисуваме Ноктите Сами - За по-дълготраен и красив маникюр

08.10.201013131

Преди да нанесете цветен лак, трябва да се уверите, че ноктите ви не са мазни. Поставете като основа безцветен лак, след което 2 слоя цветен. Не нанасяйте дебели слоеве за дълготраен маникюр

Състоянието на ноктите разкрива болеститеКак да си Нарисуваме Ноктите Сами - Състоянието на ноктите разкрива болестите

10.05.201204222

Най-ясно изразяващата здравословното ви състояние част от ръцете са ноктите. По тях можете да откриете скрити заболявания или такива, на които не сте обърнали внимание.

Новият хит в салоните по света – японски маникюрКак да си Нарисуваме Ноктите Сами - Новият хит в салоните по света – японски маникюр

20.01.2010212636

Японският маникюр е най-новият хит в салоните за красота по света. Той заздравява ноктите и им придава блестящ вид с помощта на природни материали като перли, телешка кожа и ванилия.

Какво издава формата на ноктите виКак да си Нарисуваме Ноктите Сами - Какво издава формата на ноктите ви

30.05.201204103

Ако ноктите ви са с формата на трапец, тоест са скосени отдолу нагоре или отгоре надолу, вие сте човек, който е напълно уверен в собствените си сили.

Черупка от яйце за красиви ноктиКак да си Нарисуваме Ноктите Сами - Черупка от яйце за красиви нокти

17.01.201102946

Черупка от бяло яйце, смляна и добавена в закуската всеки ден, превръща ноктите в красиви и здрави. Лимоновият сок ги прави твърди и светли. Полезни са ванички за ръце с морска сол.

Защо си гризем ноктите?Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - Защо си гризем ноктите?

05.04.201408169

Защо хората си гризат ноктите? Гризането на нокти е сред вредните навици сред жените. Гризането на нокти се нарича още Онихофагия. Безопасно ли е гризането на нокти?

Биотинът подсилва чупливите ноктиКак да си Нарисуваме Ноктите Сами - Биотинът подсилва чупливите нокти

01.02.201101546

Подсилете чупливите нокти само с няколко стъпки. Осигурете ежедневна добавка на витамин В7. Втривайте масла или кремове за подсилване на ноктите. Не използвайте ацетон. Задължително носете ръкавици.

Проблеми с ноктитеКак да си Нарисуваме Ноктите Сами - Проблеми с ноктите

19.03.201102520

Проблемите на ноктите може да са сигнал за сериозно заболяване. Ако ноктите ви се цепят, може да имате проблеми с щитовидната жлеза. При стрес ноктите стават тънки и меки.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Как да си Нарисуваме Ноктите Сами - подробни публикации, подбрани рецепти и споделени разкази в портала. Най-новото за Как да си Нарисуваме Ноктите Сами в нашия български портал. Отцени Как да си Нарисуваме Ноктите Сами от звездичките над този параграф. Приятно разглеждане на многобройните ни материали, лични разкази, сънища и рецепти за Как да си Нарисуваме Ноктите Сами.