Как се лекуват афти в устата

Как се лекуват афти в устата

6

След като се появи зачервяването върху устната кухина, започва леко да се увеличава и се появява парене, докато се образува афтата. Доста е болезнена и в зависимост от мястото, където се намира може да предизвика сериозен дискомфорт.

1
Препоръки и отзиви за Как се Лекува Афта на Устата. Репортажи и ревюта за Как се Лекува Афта на Устата от портала. Последните материали относно Как се Лекува Афта на Устата на едно място.
И Устата застана срещу КрискоКак се Лекува Афта на Устата - И Устата застана срещу Криско

12.05.2014072

Рапърът Устата стана част от знаменитостите от родната сцена, които се противопоставят на текстовете на Криско. Според Устата младият му колега възпява единствено наркотиците.

Устата и Софи посетиха концерт на Бритни СпиърсКак се Лекува Афта на Устата - Устата и Софи посетиха концерт на Бритни Спиърс

08.02.2014083

Родните изпълнители Софи Маринова и Устата, които в момента изнасят серия концерти в САЩ, посетиха концерт на знаменитата Бритни Спиърс

Устата стана баща на второ момиченцеКак се Лекува Афта на Устата - Устата стана баща на второ момиченце

15.04.20140103

Родният рапър Иван Динев – Устата стана татко за втори път, след като вчера в столичната клиника Свети Лазар се роди дъщеричката му Лора.

Рапърът Устата атакува колегиКак се Лекува Афта на Устата - Рапърът Устата атакува колеги

01.05.20130364

Рапърът Устата, който според клюката се дразни от внезапния напредък на колегата си 100 кила, директно го атакува в социалната мрежа и го направи далеч не по най-изискания начин.

Състоянието на устата разкрива болестиКак се Лекува Афта на Устата - Състоянието на устата разкрива болести

03.12.201304170

Състоянието на устата може да ви помогне да откриете симптомите на някои заболявания. Ако усещате устата си суха, въпреки че слюноотделянето е нормално и постоянно изпитвате жажда, може да става въпрос за диабет.

Софи Маринова и Устата отлитат за САЩКак се Лекува Афта на Устата - Софи Маринова и Устата отлитат за САЩ

10.01.20140205

Фолк певицата Софи Маринова и нейният колега Устата заминават за САЩ и Канада, където имат планирани серия от концерти. Турнето им отвъд океана ще продължи около 1 месец.

Ягоди срещу рак на устатаКак се Лекува Афта на Устата - Ягоди срещу рак на устата

29.01.20120914

Ракът на устата е злокачествено образование, което поразява езика, устните, бузите, гърлото. Консумацията на ягоди има предпазващ ефект срещу рак на устата и хранопровода.

Устата: В Пайнер са като в гнездо на осиКак се Лекува Афта на Устата - Устата: В Пайнер са като в гнездо на оси

19.10.2014063

Рапърът Устата, който беше гост на няколко концерта от турнето на Пайнер, разкри, че зад кулисите певиците се подминават една друга без дори да се поздравят.

Дъвките ни образуват бръчкиКак се Лекува Афта на Устата - Дъвките ни образуват бръчки

01.04.20100627

Дъвченето на дъвки може да ускори образуването на бръчки около устата, твърдят пластични хирурзи. При дъвченето мускулите на лицето се напрягат, а това поврежда опорната тъкан на дермата.

Причини за парене в устатаКак се Лекува Афта на Устата - Причини за парене в устата

12.08.20150153

Паренето в устата може да е следствие на не едно и две състояние. Тук ще намерите най-честите причинители на това неприятно усещане.

Съвети при горчив вкус в устатаКак се Лекува Афта на Устата - Съвети при горчив вкус в устата

03.05.2012019439

Причините за горчивината в устата могат да бъдат доста. Как да се избавим от неприятното усещане и защо се е появило?

Вкус на желязо в устатаКак се Лекува Афта на Устата - Вкус на желязо в устата

24.11.201305896

Симптома вкус на желязо в устата се проявява и при захарния диабет. Той се съпътства с много други - често уриниране, голяма жажда и чувството за постоянен глад, лошо виждане, сърдечна астма, кожни сърбежи и др.

Народна медицина при афти в устатаКак се Лекува Афта на Устата - Народна медицина при афти в устата

27.01.201409399

Афтите са бели, сиви или жълти ранички, които могат да се образуват както в устата, така и по езика. Подходящи билки при афти на устата.

Хапвайте ябълки за свеж дъхКак се Лекува Афта на Устата - Хапвайте ябълки за свеж дъх

11.04.20140536

Малко известен факт е, че ябълките имат и благоприятно въздействие върху устната кухина.

Оралният секс все пак е опасенКак се Лекува Афта на Устата - Оралният секс все пак е опасен

28.01.2010120487

Оралният секс може да бъде опасен. По време на орален секс хората приемат опасна разновидност на човешкия папиломен вирус HPV. Оралният секс може да доведе до рак на устата и ларинкса.

Преборете лошия дъх в устата с тревиКак се Лекува Афта на Устата - Преборете лошия дъх в устата с треви

08.09.200901641

Лошият дъх е причинен от лоша устна хигиена или от проблеми в стомашно-чревния тракт. Неприятния дъх може да се премахне с дъвчене на магданоз, плодове и кисело мляко.

  • Google+
  • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Как се Лекува Афта на Устата - актуални статии, български рецепти и споделени истории в портала. Най-новото за Как се Лекува Афта на Устата в нашия онлайн журнал. Отцени Как се Лекува Афта на Устата от звездичките над този параграф. Приятно сърфиране из хилядите ни теми, лични истории, тълкувани сънища и рецепти на тема Как се Лекува Афта на Устата.