Как се лекуват афти в устата

Как се лекуват афти в устата

6

След като се появи зачервяването върху устната кухина, започва леко да се увеличава и се появява парене, докато се образува афтата. Доста е болезнена и в зависимост от мястото, където се намира може да предизвика сериозен дискомфорт.

1
Препоръки и отзиви за Как се Лекува Афта на Устата. Репортажи и ревюта за Как се Лекува Афта на Устата от портала. Последните материали относно Как се Лекува Афта на Устата на едно място.

Популярни

Как се Лекува Афта на Устата - И Устата застана срещу Криско

И Устата застана срещу Криско

12.05.2014076

Рапърът Устата стана част от знаменитостите от родната сцена, които се противопоставят на текстовете на Криско. Според Устата младият му колега възпява единствено наркотиците.

Как се Лекува Афта на Устата - Устата и Софи посетиха концерт на Бритни Спиърс

Устата и Софи посетиха концерт на Бритни Спиърс

08.02.2014084

Родните изпълнители Софи Маринова и Устата, които в момента изнасят серия концерти в САЩ, посетиха концерт на знаменитата Бритни Спиърс

Как се Лекува Афта на Устата - Устата стана баща на второ момиченце

Устата стана баща на второ момиченце

15.04.20140109

Родният рапър Иван Динев – Устата стана татко за втори път, след като вчера в столичната клиника Свети Лазар се роди дъщеричката му Лора.

Как се Лекува Афта на Устата - Рапърът Устата атакува колеги

Рапърът Устата атакува колеги

01.05.20130369

Рапърът Устата, който според клюката се дразни от внезапния напредък на колегата си 100 кила, директно го атакува в социалната мрежа и го направи далеч не по най-изискания начин.

Как се Лекува Афта на Устата - Състоянието на устата разкрива болести

Състоянието на устата разкрива болести

03.12.201304294

Състоянието на устата може да ви помогне да откриете симптомите на някои заболявания. Ако усещате устата си суха, въпреки че слюноотделянето е нормално и постоянно изпитвате жажда, може да става въпрос за диабет.

Как се Лекува Афта на Устата - Софи Маринова и Устата отлитат за САЩ

Софи Маринова и Устата отлитат за САЩ

10.01.20140210

Фолк певицата Софи Маринова и нейният колега Устата заминават за САЩ и Канада, където имат планирани серия от концерти. Турнето им отвъд океана ще продължи около 1 месец.

Как се Лекува Афта на Устата - Ягоди срещу рак на устата

Ягоди срещу рак на устата

29.01.20120945

Ракът на устата е злокачествено образование, което поразява езика, устните, бузите, гърлото. Консумацията на ягоди има предпазващ ефект срещу рак на устата и хранопровода.

Как се Лекува Афта на Устата - Устата: В Пайнер са като в гнездо на оси

Устата: В Пайнер са като в гнездо на оси

19.10.2014067

Рапърът Устата, който беше гост на няколко концерта от турнето на Пайнер, разкри, че зад кулисите певиците се подминават една друга без дори да се поздравят.

Как се Лекува Афта на Устата - Дъвките ни образуват бръчки

Дъвките ни образуват бръчки

01.04.20100637

Дъвченето на дъвки може да ускори образуването на бръчки около устата, твърдят пластични хирурзи. При дъвченето мускулите на лицето се напрягат, а това поврежда опорната тъкан на дермата.

Как се Лекува Афта на Устата - Причини за парене в устата

Причини за парене в устата

12.08.20150439

Паренето в устата може да е следствие на не едно и две състояние. Тук ще намерите най-честите причинители на това неприятно усещане.

Как се Лекува Афта на Устата - Съвети при горчив вкус в устата

Съвети при горчив вкус в устата

03.05.2012020260

Причините за горчивината в устата могат да бъдат доста. Как да се избавим от неприятното усещане и защо се е появило?

Как се Лекува Афта на Устата - Вкус на желязо в устата

Вкус на желязо в устата

24.11.201306387

Симптома вкус на желязо в устата се проявява и при захарния диабет. Той се съпътства с много други - често уриниране, голяма жажда и чувството за постоянен глад, лошо виждане, сърдечна астма, кожни сърбежи и др.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Как се Лекува Афта на Устата - актуални статии, български рецепти и споделени истории в портала. Най-новото за Как се Лекува Афта на Устата в нашия онлайн журнал. Отцени Как се Лекува Афта на Устата от звездичките над този параграф. Приятно сърфиране из хилядите ни теми, лични истории, тълкувани сънища и рецепти на тема Как се Лекува Афта на Устата.