Хеликобактер пилори

Хеликобактер пилори

0

Хеликобактер пилори е грам-негативна бактерия, която колонизира стомаха и дванадесетопръстника. Хеликобактер пилори предизвиква язва. Симптоми и лечение при Хеликобактер пилори.

1
Предложения и отзиви за Как се Лекува Хеликобактер Пилори. Популярни идеи за Как се Лекува Хеликобактер Пилори от сайта. Открий онова, което търсиш за Как се Лекува Хеликобактер Пилори на едно място.

Популярни

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Лечение на хеликобактер пилори с хомеопатия

Лечение на хеликобактер пилори с хомеопатия

20.06.201328061

Хеликобактер пилори се локализира в областта на стомашната лигавица, като притежава набор от морфологични и физиологични предимства за тази цел, предпазващи го от ниското рН на стомашния сок.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Лечение на хеликобактер пилори

Лечение на хеликобактер пилори

30.04.2012212483

Хеликобактер пилори се среща при половината от населението на света. При диагностицирането му трябва веднага да предприемете съответното лечение, включващо няколко етапа и различни лекарства.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Пептична язва

Пептична язва

09.06.20150761

Пептичната язва представлява ерозия /нарушена цялост/ на лигавицата. Пептичната язва се получава, когато стомашната лигавица е разядена от стомашни сокове. Лечение на пептична язва.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Язва на дванадесетопръстника

Язва на дванадесетопръстника

13.05.201507490

Язвата на дванадесетопръстника е хронично рецидивращо заболяване. Язвата на дванадесетопръстника причинява дефект в дуодендалната лигавица. Симптоми и лечение на язвата дванадесетопръстника.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Диспепсия

Диспепсия

12.05.201503353

Диспепсията представлява едно от най-разпространените храносмилателни заболявания. Диспепсията е т. нар. лошо храносмилане. Хранене при диспепсия. Лечение на диспепсия.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Броколите облекчават астмата

Броколите облекчават астмата

18.07.20140328

Броколите са подходящи за консумация и по време на диета, тъй като дават усещане за ситост. Освен това, благодарение на фибрите, които се съдържат в зеленчука, ще се подобри и храносмилането.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Възпалена лигавица на стомаха

Възпалена лигавица на стомаха

11.01.201404339

Гастрит е състояние, при което лигавицата на стомаха е възпалена. Стомашната лигавица съдържа специални клетки, които произвеждат киселина и ензими, които помагат за разграждането на храната и за храносмилането ѝ

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Кога се обострят гастрит и язва

Кога се обострят гастрит и язва

20.02.201302931

Гастрита и пептичната язва засягат до 50 процента от възрастното население в западните страни. Гастритът е повърхностна ерозия и възпаление на стомашната лигавица.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Баретов хранопровод

Баретов хранопровод

11.06.201501793

Баретовият хранопровод представлява усложнения на хроничния гастроезофагеален рефлукс. Баретовият хранопровод се наблюдава предимно след 50-годишна възраст, два пъти по-често при мъжете. Лечение на баретов хранопровод.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Хейдън Панетиер лекува следродилната си депресия в клиника

Хейдън Панетиер лекува следродилната си депресия в клиника

14.10.20150396

Актрисата Хейдън Панетиер, известна и като половинката на световния шампион по бокс Владимир Кличко, е постъпила доброволно в клиника, за да лекува следродилната си депресия.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Лайката помага при безсъние и лекува възпаления

Лайката помага при безсъние и лекува възпаления

20.09.201103174

Нежните цветчета на лайката се използват за лекуването и превенцията на редица неблагоприятни състояния. Ползите й за здравето са известни и прилагани от векове.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Злато срещу менингит

Злато срещу менингит

16.08.201001291

Златото е успешно помощно средство в борбата с менингококовата инфекция. Наночастиците от благородния метал безпогрешно разпознават болестта при най-ранни симптоми.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Романтиката може да лекува психиката

Романтиката може да лекува психиката

13.05.20140330

Учени от университетите на Йена и Касел са стигнали до заключението, че романтиката в една връзка може да лекува хората от пристъпи на тревожност и раздразнителност.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Гинекологични проблеми при малките момичета

Гинекологични проблеми при малките момичета

23.04.201305211

Детско-юношеската гинекология се занимава с репродуктивното здраве и осъществява контрол в развитието на детето. При децата също могат да се появят проблеми и трябва да се вземат мерки, за да могат госпожиците да израснат като зрели и здрави жени.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Розацея

Розацея

12.05.201502016

Розацеята е хронично възпалително заболяване, което засяга кожата на лицето и деколтето. Розацея се характеризира със зачервяване и появата на разширени кръвоносни съдове. Лечение на розацея.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Гадене

Гадене

03.04.2015218306

Гаденето представлява дискомфорт в горната част за стомаха и желание за повръщане. Усещането за гадене може да бъде краткотрайно или дълготрайно. Гаденето се дължи на физически или психологически причини.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Китайска медицина: симптоми на заболявания

Китайска медицина: симптоми на заболявания

19.01.201303677

Според китайската медицина симптомите сочат обща предразположеност към някои заболявания, която може да е наследствена. Според методите на китайската медицина трябва да се лекува болния, а не самата болест.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Болестта на Мона Лиза

Болестта на Мона Лиза

28.12.201401386

Фамилната хиперхолестеролемия е болест, която е известна повече под наименованието болестта на Мона Лиза – за нея са характерни високи нива на LDL-холестерола

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - практични статии, готварски рецепти и лични истории в Ezine.bg. Приятно преглеждане на многобройните ни статии, потребителски истории, сънища и рецепти на тема Как се Лекува Хеликобактер Пилори.