Хеликобактер пилори

Хеликобактер пилори

0

Хеликобактер пилори е грам-негативна бактерия, която колонизира стомаха и дванадесетопръстника. Хеликобактер пилори предизвиква язва. Симптоми и лечение при Хеликобактер пилори.

1
Идеи и идеи за Как се Лекува Хеликобактер Пилори. Публикации и ревюта за Как се Лекува Хеликобактер Пилори от портала. Полезни статии относно Как се Лекува Хеликобактер Пилори на едно място.

Популярни

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Лечение на хеликобактер пилори с хомеопатия

Лечение на хеликобактер пилори с хомеопатия

20.06.201317049

Хеликобактер пилори се локализира в областта на стомашната лигавица, като притежава набор от морфологични и физиологични предимства за тази цел, предпазващи го от ниското рН на стомашния сок.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Лечение на хеликобактер пилори

Лечение на хеликобактер пилори

30.04.2012211037

Хеликобактер пилори се среща при половината от населението на света. При диагностицирането му трябва веднага да предприемете съответното лечение, включващо няколко етапа и различни лекарства.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Пептична язва

Пептична язва

09.06.20150660

Пептичната язва представлява ерозия /нарушена цялост/ на лигавицата. Пептичната язва се получава, когато стомашната лигавица е разядена от стомашни сокове. Лечение на пептична язва.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Язва на дванадесетопръстника

Язва на дванадесетопръстника

13.05.201506326

Язвата на дванадесетопръстника е хронично рецидивращо заболяване. Язвата на дванадесетопръстника причинява дефект в дуодендалната лигавица. Симптоми и лечение на язвата дванадесетопръстника.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Диспепсия

Диспепсия

12.05.201502955

Диспепсията представлява едно от най-разпространените храносмилателни заболявания. Диспепсията е т. нар. лошо храносмилане. Хранене при диспепсия. Лечение на диспепсия.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Броколите облекчават астмата

Броколите облекчават астмата

18.07.20140213

Броколите са подходящи за консумация и по време на диета, тъй като дават усещане за ситост. Освен това, благодарение на фибрите, които се съдържат в зеленчука, ще се подобри и храносмилането.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Възпалена лигавица на стомаха

Възпалена лигавица на стомаха

11.01.201403207

Гастрит е състояние, при което лигавицата на стомаха е възпалена. Стомашната лигавица съдържа специални клетки, които произвеждат киселина и ензими, които помагат за разграждането на храната и за храносмилането ѝ

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Кога се обострят гастрит и язва

Кога се обострят гастрит и язва

20.02.201302661

Гастрита и пептичната язва засягат до 50 процента от възрастното население в западните страни. Гастритът е повърхностна ерозия и възпаление на стомашната лигавица.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Баретов хранопровод

Баретов хранопровод

11.06.201501607

Баретовият хранопровод представлява усложнения на хроничния гастроезофагеален рефлукс. Баретовият хранопровод се наблюдава предимно след 50-годишна възраст, два пъти по-често при мъжете. Лечение на баретов хранопровод.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Лайката помага при безсъние и лекува възпаления

Лайката помага при безсъние и лекува възпаления

20.09.201102842

Нежните цветчета на лайката се използват за лекуването и превенцията на редица неблагоприятни състояния. Ползите й за здравето са известни и прилагани от векове.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Злато срещу менингит

Злато срещу менингит

16.08.201001171

Златото е успешно помощно средство в борбата с менингококовата инфекция. Наночастиците от благородния метал безпогрешно разпознават болестта при най-ранни симптоми.

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - Романтиката може да лекува психиката

Романтиката може да лекува психиката

13.05.20140317

Учени от университетите на Йена и Касел са стигнали до заключението, че романтиката в една връзка може да лекува хората от пристъпи на тревожност и раздразнителност.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Как се Лекува Хеликобактер Пилори - практични статии, готварски рецепти и лични истории в Ezine.bg. Най-новото за Как се Лекува Хеликобактер Пилори в нашия женски портал. Отцени Как се Лекува Хеликобактер Пилори от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на хилядите ни материали, споделени истории, тълкувани сънища и рецепти на тема Как се Лекува Хеликобактер Пилори.