Лесен Тигров Маникюр

Лесен Тигров Маникюр

0

Ще се почуствате истинска богиня на лова с помощта на ефектен тигров маникюр, който лесно можете да направите сами в домашни условия.

1
Съвети и класации за Как се Прави Лесен Маникюр. Статии и информация за Как се Прави Лесен Маникюр от Езине.бг. Всичко на тема Как се Прави Лесен Маникюр в тази секция.

Популярни

Как се Прави Лесен Маникюр - Маникюр с бял и черен лак

Маникюр с бял и черен лак

19.03.201203445

Модерен е черно-белият маникюр с използване на животински шарки. Ноктите се лакират с бял лак, а върху него с тънка четчица се нанасят райета с черен лак, които да имитират шарките на зебра или на леопард.

Как се Прави Лесен Маникюр - Актуални идеи за маникюр

Актуални идеи за маникюр

16.04.201203835

Направете си актуален маникюр като заложите на ярките цветове и комбинации, нарисувайте си цветя и експериментирайте с различни форми и нюанси.

Как се Прави Лесен Маникюр - Идеи за маникюр за къси нокти

Идеи за маникюр за къси нокти

13.03.2012127890

Ако някой ви каже, че ръцете ви не могат да изглеждат секси с къс маникюр, не му вярвайте. Късият маникюр си има своя чар, а и освен това е много по-практичен, което го превръща в желан избор за много жени.

Как се Прави Лесен Маникюр - Маникюр с черно и бяло

Маникюр с черно и бяло

17.04.201202621

Черното и бялото са класика при избора на цвят за дрехи, педикюри и маникюри. Тези два цвята придават стил и елегантност на вашите нокти. Ето няколко предложения за маникюр с черно и бяло.

Как се Прави Лесен Маникюр - Как да си направим лесен маникюр

Как да си направим лесен маникюр

08.05.201305078

Можете да си направите сами красиви нокти и без помощта на специалист. За ежедневен маникюр дизайнерите препоръчват абстрактни форми и геометрични фигури, елементи от флората и фауната, ярки цветове.

Как се Прави Лесен Маникюр - Декорация на ноктите с гъба

Декорация на ноктите с гъба

17.03.2012413634

Декорацията на ноктите с гъба е лесен и ефектен начин да получите красив маникюр в домашни условия и без много усилия.

Как се Прави Лесен Маникюр - Дантела върху ноктите - хит за есента

Дантела върху ноктите - хит за есента

11.10.2009622399

Поставянето на истинска дантела върху ноктите е новият фешън хит за есента. Как става поставянето издават фрински маникюристи. Другия фешън хит е т. нар. лунен маникюр.

Как се Прави Лесен Маникюр - Най-модерният маникюр тази зима

Най-модерният маникюр тази зима

19.01.201114613

Тази зима са модерни ноктите със средна дължина. Цветът на маникюра може да е различен за всеки нокът, актуален е маникюрът в червено, в черно и бяло, в синьо и в златисто.

Как се Прави Лесен Маникюр - Направете си различен маникюр вкъщи

Направете си различен маникюр вкъщи

09.05.201304308

Сигурно сте забелязали, че всеки път, когато разберете, че ви остава свободно време, се заемате с маникюра си. Той се превръща в текущия ви проект и няма лошо - добрият вид на ръцете ни е от първостепенно значение.

Как се Прави Лесен Маникюр - Нова мода: 3D лак за ефектен маникюр

Нова мода: 3D лак за ефектен маникюр

06.02.201402376

Цените на сензационния маникюр са различни от 5 до 30 долара всеки може да подбере това, което най-много му допада – разликата в цените идва от това какви материали са използвани.

Как се Прави Лесен Маникюр - Да си направим лунен маникюр

Да си направим лунен маникюр

26.01.20150910

Основната идея на лунния маникюр е запазването на светлия полумесец, който се намира в основата на всеки нокът. Ето и какви са стъпките за направата на лунен маникюр.

Как се Прави Лесен Маникюр - Маникюр за всяка зодия

Маникюр за всяка зодия

20.03.201204465

Представителките на различните зодии трябва да използват за маникюра си лак, който да им е подходящ в астрологичен план. За Рибите е подходящо морското синьо, за Овена - огненото червено.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Как се Прави Лесен Маникюр - полезни ревюта, подбрани рецепти и лични истории в сайта. Актуално за Как се Прави Лесен Маникюр в нашия български сайт. Гласувай за Как се Прави Лесен Маникюр от звездичките над този текст. Приятно разглеждане на многото ни теми, лични истории, тълкувани сънища и рецепти за Как се Прави Лесен Маникюр.