Опушеният грим ще е моден и през лятото

Опушеният грим ще е моден и през лятото

0

Лятото е сезонът, който предразполага гримът да бъде лек, свеж, бляскав. Опушеният грим винаги е актуален и ще поддържа своята популярност и през лятото на 2011-та. Как се прави опушен грим!

1
Идеи и оценки за Как се Прави Опушен Грим. Теми и текстове за Как се Прави Опушен Грим от Езине.бг. Най-новото на тема Как се Прави Опушен Грим в един сайт.

Популярни

Как се Прави Опушен Грим - За или против перманентния грим

За или против перманентния грим

11.02.201201083

Ако имате проблеми със съсирването на кръвта, перманентният грим не трябва да се нанася върху лицето ви, тъй като това може да ви създаде здравословни проблеми.

Как се Прави Опушен Грим - Как да си направим опушен грим

Как да си направим опушен грим

09.02.201205592

Опушеният грим е чудесна идея за всяка дама, която би искала да изглежда неотразимо. Той придава загадъчност на погледа и е особено предпочитан, когато става дума за някое по-официално събитие.

Как се Прави Опушен Грим - Гримът е важен за всяка бизнес дама

Гримът е важен за всяка бизнес дама

02.06.20110687

Гримът е толкова важен за успеха ви в работата, колкото и облеклото. Едно от най-важните правила при този макияж е никога да не бъде силен, а само да подчертава леко чертите ви.

Как се Прави Опушен Грим - Идеалният грим за червенокоси

Идеалният грим за червенокоси

26.04.201301745

Повечето червенокоски имат светла кожа. Ако сте благословени и с кожа без недостатъци, фон дьо тена не е нужен. Всичко, от което имате нужда, е лека пудра, която да подчертае естествените извивки на лицето.

Как се Прави Опушен Грим - Съветите за красота на Ирина Шейк

Съветите за красота на Ирина Шейк

22.01.201511934

Невероятно красивата модел и актриса Ирина Шейк, която до скоро беше половинката на футболиста Кристиано Роналдо, споделя пред руско списание своите основни техники за идеален външен вид.

Как се Прави Опушен Грим - Да или не на перманентния грим

Да или не на перманентния грим

26.12.200901541

Перманентният грим е вид татуировка върху лицето. Перманентният грим се прави с минерални и неорганични бои. Колко време издържа перманентният грим?

Как се Прави Опушен Грим - Вечер - ярки и страстни устни

Вечер - ярки и страстни устни

06.08.20110384

Топлото време предразполага да сме смели, разкрепостени и да не преставаме да експериментираме със своята външност. Червилото е един от най-важните акценти в макияжа на всяка жена.

Как се Прави Опушен Грим - Грим за пъстри очи

Грим за пъстри очи

25.05.201307254

За да изглеждате добре, трябва да се съобразявате не само с грима и цветовете, но и обстановката, в която ще се намирате. Предлагаме ви няколко идеи за гримиране на пъстри очи.

Как се Прави Опушен Грим - Идеалният грим за брюнетки

Идеалният грим за брюнетки

09.04.201305274

Единственото условие при грима за брюнетки е, да не се съчетават два ярки елемента, като например ярки сенки с искрящо червило. Изберете един акцент и заложете на него

Как се Прави Опушен Грим - Камелия и Галена радват със селфи без грим

Камелия и Галена радват със селфи без грим

07.04.20140358

Фолк звездите Камелия и Галена радват феновете си със снимки, които са си направили рано сутрин, преди още да са станали от леглото. На фотосите певиците са без грим.

Как се Прави Опушен Грим - Летен грим за неотразим морски поглед

Летен грим за неотразим морски поглед

30.06.20150352

За ежедневните разходки след плажа можете да заложите на стила Небрежен флирт. Този стил има за цел да се подчертае естествената красота на лицето.

Как се Прави Опушен Грим - Съвети при избора на моливи за очи

Съвети при избора на моливи за очи

25.02.201501138

Въпреки, че черният молив е най-много използван, той далеч не е най-добрият или универсален избор за всяка жена. Цветните моливи ви дават много повече възможности.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Как се Прави Опушен Грим - практични статии, класически рецепти и потребителски истории в портала. Актуално за Как се Прави Опушен Грим в модерния женски журнал. Отцени Как се Прави Опушен Грим от звездичките над този параграф. Приятно преглеждане на хилядите ни материали, споделени истории, сънища и рецепти на тема Как се Прави Опушен Грим.