Пастърма от Сърна

Пастърма от Сърна

0

Месото се измива и подсушава много добре. Реже се на големи парчета. Те се осоляват щедро и се прибират в хладилник за 24 часа. След това...

1

Как се Прави Пастърма от Сърна

Открий всички 5 подбрани съвети относно как се прави пастърма от сърна в Езине.бг.
Пастърма

Пастърма

25

от двете страни (по възможност с четка) със специална подправка за пастърма, приготвена от 3 пълни с.л. червен пипер, 20 г сол, 2 г захар, 1 ч.л...

Свинска пастърма

Свинска пастърма

7

под дъска, върху която има тежест. След това отново се суши около 1 месец. След пресоването пастърмата се намазва с гъста каша, приготвена от...

Домашна телешка пастърма

Домашна телешка пастърма

проветриво място. Телешката пастърма е готова, когато промени цвета си. Този процес зависи от влажността на въздуха и температурата. При благоприятни обстоятелства до две седмици пастърмата трябва да е готова....

Пастърма от еленско месо

Пастърма от еленско месо

1

излишната сол. Отцедете месото, подсушете го с кърпа и го окачете да се опушва 3-4 дена. Притиснете опушената пастърма между 2 дъски с тежест...