Пача чорба

Пача чорба

1

. Оставя се да заври отново, маха се от котлона и се оставя леко да се охлади. Пача чорбата се застройва с разбитите яйца с оцета. Прибавя се и 2 с.л. счукан чесън (по желание)....

1

Как се Прави Пача Чорба

Прегледай всички 21 кулинарни идеи относно как се прави пача чорба в Езине.бг.
Свинска пача

Свинска пача

2

. Всички сварени продукти нарежете на ситни парчета и объркайте хубаво с подправките. Изсипете ги във форми и залейте с бульона от варенето. Оставете на студено, за да се желира пачата. Поднесете нарязана на парчета....

Картофи пача

Картофи пача

Обелените и нарязани на по-едри парчета картофи сложете да се сварят в подсолена вода, докато напълно омекнат, но внимавайте да не ги преварите...

Топла пача

Топла пача

Общото тегло на краката, ушите и опашката трябва да е около 600 г. Измийте ги и ги залейте с 5-6 ч.ч. вода. Посолете и ги сварете до омекване...

Виенска пача

Виенска пача

. Заливаме с горещия бульон и прибираме в хладилника за да се желира. Преди поднасяне нарязваме пачата на парчета и заливаме с малко олио и оцет....

Никулденска пача

Никулденска пача

Сваряваме измитите глави заедно с наситнените моркови и целина, черен пипер, дафинов лист и сол. Прецеждаме бульона и обезкостяваме главите...

Празнична пача

Празнична пача

1

Почистете свинските крачета и ги нарежете на 3. Смесете ги в голяма тенджера с всичко останало - шкембе, шунка, зеленчуци и подправки. Долейте...

Свинска пача с туршия

Свинска пача с туршия

2

котлона и се разбърква със счукания чесън, черен пипер, малко червен пипер и сол, ако е нужно. Оставете пачата да се охлади. Във форми...

Пача по панагюрски

Пача по панагюрски

край на варенето добавете подправките и нарязания на едро чесън. Извадете ушите и крачетата и ги нарежете на ситно. Поднесете пачата топла - като супа или студена /желирана/....

Пача с прясно мляко

Пача с прясно мляко

Измиваме и сваряваме в студена вода свинските крачета, заедно с морковите, праз лук, стария лук и подправките. Желателно е това да стане в...

Агнешка топла пача

Агнешка топла пача

ситни парчета, които се сипват отново в бульона. Застройте пачата с предварително разбитите с лимоновия сок яйца. Подправете с черния и червения пипер, както и счукания чесън....

Свинска пача супа

Свинска пача супа

3

сипете месото към бульона. Овкусете с черен пипер и още малко сол. Щом отново заври, махнете от котлона. Поднесете порция топла пача със сварено яйце, подправена със счукан чесън, лют червен пипер и оцет....