Ракия от джанки

Ракия от джанки

2

вода, предварително разтворени. Концентрацията на захарта в захарния разтвор не бива да е повече от 17-18%. Например към 250 кг джанки се слага...

1

Как се Прави Ракия от Джанки

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за как се прави ракия от джанки в Езине.бг.
Компот от джанки

Компот от джанки

Измийте джанките и по желание има отстранете костилките. Може и да ги оставите цели. Напълнете бурканите с плодовете до около 2 пръста под ръба...

Пестил от джанки

Пестил от джанки

Изчистените и измити джанки се смачкват в дълбок съд и се варят на тих огън до превръщането им в каша, като непрекъснато се разбъркват...

Великите дизайнери: Джани Версаче

Великите дизайнери: Джани Версаче

Джани Версаче с гордост може да се нареди сред най-изявените модни творци на ХХ век. Изкуството му завладява с бароковата мащабност и...

Супа от тиквички с джанки

Супа от тиквички с джанки

измити джанки. Варете супата на тих огън до готовност. Поръсете с черен пипер и прибавете ядковото мляко....

Супа с джанки и чушки

Супа с джанки и чушки

Джанките се варят в 1 л вода, докато омекнат, след което се изваждат и бульонът се оставя да изстине. Предварително изпечени и обелени...

Правят хапче срещу рак на кожата

Правят хапче срещу рак на кожата

разпространението на рака, но не го премахват изцяло. Учените провели серия от експерименти върху 80 пациенти с рак на кожата в напреднал стадий. Те...

Гроздова ракия

Гроздова ракия

3

Гроздовата ракия се произвежда при дестилацията на гроздовите джибри от производството на вино. Важно е добре да се съхранят джибрите, ако...

Плодова ракия

Плодова ракия

Плодовата ракия се произвежда от различни плодове, които зреят по едно и също време на годината. Обикновено захарността на плодовете е малка...

Кайсиева ракия

Кайсиева ракия

5

дни, след което се дестилира 2 пъти. Алкохолното съдържание на кайсиевата ракия трябва да е поне 37 градуса. След като се понижи градуса се...

Ябълкова ракия

Ябълкова ракия

10

, кашата се бърка 3 пъти на ден. Щом приключи ферментацията кашата се изварява и дестилира. Алкохолното съдържание на ябълковата ракия трябва да е 38 градуса....

Прасковена ракия

Прасковена ракия

В 12 литра двойно дестилирана ракия се добавят 2 кг листа от праскови. Оставя се да престои 2-3 седмици и се дестилира. След това се вземат...