Хрупкави картофи на сач

Хрупкави картофи на сач

0

ароматите. Изсипете в намасления загрят сач. Гответе до готовност на картофите, ако е необходимо поръсете 1-2 пъти със зехтин....

1

Картофи сач

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно картофи сач в Езине.бг.
Картофи на сач

Картофи на сач

Картофите обелете и ги нарежете на филийки, но не много тънки. Сложете ги да се бланшират във вряща вода за 5 минути и ги отцедете...

Картофи с бекон на сач

Картофи с бекон на сач

Обелете картофите и ги нарежете на кръгчета. Нарежете на полумесеци лука. В намаслен загрят сач сложете лука и сипете няколко капки вода...

Мешан сач

Мешан сач

2

Всички меса се мариноват за около 4 часа в смес от вода, олио, соев сос, нарязания на едро чесън и розмарина. Загрейте намазнения сач и...

Пилешки сач

Пилешки сач

полумесеци, а картофите - на тънки филии, след като ги обелите. Върху загряния сач сипете пилешкото, разбъркайте, докато се запържи равномерно...

Пуешки сач

Пуешки сач

намазнен сач. Разбъркайте леко с дървена шпатула. Когато се запържи, добавете последователно, през 5-6 минути останалите продукти - първо...

Питки на сач

Питки на сач

Разделете тестото на четен брой топки и разточете всяка една на тънка кора. Намажете корите с разтопената свинска мас, поръсете със сирене и ги...

Пъстърви на сач

Пъстърви на сач

зехтина, лимоновия сок, черен пипер и сол. Намажете с получената смес рибите и от двете страни. Загрейте намасления сач и печете рибите докато...

Мариновани зеленчуци на сач

Мариновани зеленчуци на сач

гъби и нарязания на четвъртинки лук. Вдигнете отново купата в хладилника, но този път за около 1 час. Загрейте намасления сач и сложете в него...

Телешки кюфтета на сач

Телешки кюфтета на сач

Омесете добре каймата с много ситно нарязания лук, добавете магданоза, кимиона, солта и черния пипер. Сложете каймата в хладилник за няколко...

Родопски банички на сач

Родопски банички на сач

корите на плик, притискаме ги и с остър нож режем на триъгълници. Печем баничките в добре загрят сач от двете страни до готовност....

Катми на сач

Катми на сач

боза. Оставя се да втаса, докато увеличи обема си 2-3 пъти и стане на шупли. Разбърква се. Загрейте пръстен сач и разбийте жълтъка. С помощта...