Билката котешка стъпка лекува рак

Билката котешка стъпка лекува рак

0

Билката котешка стъпка е позната още като див босилек или черновръх. Най-разпространеното наименование идва от цветчетата ѝ, които досущ приличат на котешки лапички.

1
Препоръки и отзиви за Котешка Тения. Репортажи и текстове за Котешка Тения от сайта. Последните материали на тема Котешка Тения в един сайт.

Какво другите търсят

Котешка Тения - Котешката стъпка помага при косопад

Котешката стъпка помага при косопад

09.11.20140951

Котешка стъпка е билка, позната у нас още като като черновръх, див босилек, но най-вече - билката на Левски. Дяконът я е използвал за лечение на редица болести и неразположения.

Котешка Тения - Тения

Тения

24.06.201506345

Тенията е дълъг сегментиран червей, който принадлежи към семейство паразити, наречено Цестода. Тенията може да причини усложнения като апендицит. Тенията се лекува чрез антихелминтни препарати.

Котешка Тения - Ехинококоза

Ехинококоза

09.04.20150156

Човешката ехинококоза е хронично протичащо заболяване, което се характеризира с образуване на паразитни кисти, най-вече в черния дроб, белите дробове, далака, мозъка.

Котешка Тения - Котешка стъпка при гинекологични заболявания

Котешка стъпка при гинекологични заболявания

19.06.201401475

Съставките, които се съдържат в растението, влияят добре и на кръвоносната система, билката има и успокояващо действие.

Котешка Тения - Най-налудничавите разкрасителни методи

Най-налудничавите разкрасителни методи

19.08.20140746

И ако днес се смята за лудост да похарчим куп пари за разкрасителни методи и чудодейни мазила, то някога нашите предци да стигали до още по-големи крайности.

Котешка Тения - Паразитози

Паразитози

14.04.20150209

Паразитозите са болестните състояния, които се причиняват от даден паразит, когато се настани в тялото на човек. Една от най-известните паразитози е саркоптозата или така наречената краста.

Котешка Тения - Заболявания на далака

Заболявания на далака

27.03.20150227

Заболяванията на далака често се дължат на други заболявания в тялото. Ако бъде диагностицирано заболяване на далака, най-често органът се премахва.

Котешка Тения - От алергии страдат враждебните хора

От алергии страдат враждебните хора

24.11.20101540

Когато човек страда от алергия, тялото му се държи като войник в бой. Въоръжава се и се брани срещу нашествениците в организма. Алергията е символ на защита и агресивнос, която бушува в тялото

Котешка Тения - Как котките лекуват хората

Как котките лекуват хората

26.09.201246676

Котките не само радват стопаните си с присъствието си, но и напълно реално подобряват здравето им. Котките лекуват артрит, артрози, главоболие, менструални болки, депресия и др.

Котешка Тения - Изгонете стреса със стречинг

Изгонете стреса със стречинг

18.11.20100665

С тези упражнения няма да отслабнете, но мускулите ви ще се отпуснат и няма да изпитвате болките в гърба и врата, причинени от дългото седене. Стречинг за прогонване на стреса.

Котешка Тения - Как да обучим кучето на хигиенни навици?

Как да обучим кучето на хигиенни навици?

08.01.201302210

Изведете кученцето веднага след хранене, защото тогава организмът му ще е готов да откликне на желанието ви да имате чиста къща. Извеждайте го по няколко пъти дневно, може и преди хранене, колкото се може по-често.

Котешка Тения - Народна медицина при безсъние

Народна медицина при безсъние

04.03.201305511

Независимо от причината, безсънието е налице и ви тормози както психически, така и физически. Ако не искате да се тъпчете с хапчета и предпочитате да потърсите алтернатива в народната медицина, ето няколко полезни съвета при безсъние.

Котешка Тения - Най-често срещаните кожни проблеми

Най-често срещаните кожни проблеми

04.01.2013125421

Кожните проблеми са едно от най-неприятните неща, които могат да сполетят човек. Трябва да сме запознати с най-срещаните симптоми на различните кожни проблеми, за да можем да реагираме адекватно и бързо ако ги забележим.

Котешка Тения - Пет начина котката ви да не се разболява

Пет начина котката ви да не се разболява

14.01.20150897

Котките са едни от най-желаните и любвеобилни домашни любимци. За съжаление, както повечето животни, които отглеждаме у дома, и те са податливи на много заболявания.

Котешка Тения - Странностите на звездите

Странностите на звездите

30.10.20130393

Всеизвестен факт е, че за да дойде звезда в България или която и да е друга страна, освен всички уговорки, които се правят с екипа, се изпълняват и желанията на звездите.

Котешка Тения - Кисти

Кисти

09.07.2015011922

Кистите представляват доброкачествени образувания в човешкия организъм. Кистите могат да засегнат всяка една възрастова група, появяват се и при двата пола. Видове кисти и лечение на кисти.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Котешка Тения - актуални публикации, български рецепти и лични разкази в портала. Актуално за Котешка Тения в нашия онлайн сайт. Отцени Котешка Тения от звездичките над този параграф. Приятно разглеждане на многото ни теми, лични разкази, тълкувани сънища и рецепти на тема Котешка Тения.