Висока горна и ниска долна граница на кръвното

Висока горна и ниска долна граница на кръвното

1

Показателите на кръвното налягане са най-често отчитаният показател в човешкото тяло. Те са от особено значение спрямо удължаването на живота. Поради това всеки трябва да е запознат с основните параметри, в които трябва да е то.

1
Практични съвети и класации за Кръвно Налягане Долна Граница. Репортажи и текстове за Кръвно Налягане Долна Граница от сайта. Последните материали за Кръвно Налягане Долна Граница на едно място.

Популярни

Кръвно Налягане Долна Граница - Как се вдига долната граница на кръвното

Как се вдига долната граница на кръвното

05.03.2012328580

За да вдигнете долната (диастоличната) граница на кръвното налягане трябва да следвате някои стъпки, с които ще увеличите обема на течности в организма си, водейки и до увеличаване на кръвното ви налягане.

Кръвно Налягане Долна Граница - Близки граници при кръвно налягане

Близки граници при кръвно налягане

05.09.2013216017

Непостоянните граници на кръвното налягане са показателна мярка за неравномерността на кръвотока на едно и също място. Когато удари сърцето, в този момент се отчита максималното налягане.

Кръвно Налягане Долна Граница - Колко е нормалното кръвно

Колко е нормалното кръвно

07.03.2012215558

Кръвното налягане е налягането на кръвта върху стените на кръвоносните съдове. То има горна и долна граница и за това е два вида: систолично и диасистолично налягане.

Кръвно Налягане Долна Граница - Значение на долната граница на кръвното

Значение на долната граница на кръвното

17.03.201216161106

Доастоличното кръвно налягане показва налягането в кръвоносните съдове между ударите на сърцето. Долната граница на кръвното се счита за ниска когато е 60 или под тази стойност и за високо, когато е над 90.

Кръвно Налягане Долна Граница - Ниското кръвно води до оглупяване

Ниското кръвно води до оглупяване

30.07.201305179

Резултатите от ново изследване потвърждават, че намаляването на хипертонията има добър ефект върху мозъка. Оказва се, обаче че патологично ниските нива на кръвното налягане също имат негативен ефект. Ниското кръвно предразполага към мозъчна атрофия

Кръвно Налягане Долна Граница - 5 часа спорт седмично намаляват риска от хипертония

5 часа спорт седмично намаляват риска от хипертония

04.10.201301001

Китайски учени твърдят, че 5 часа спорт всяка седмица намаляват с 20 процента риска от развитие на хипертония. Изследователите анализирали резултатите от 13 проучвания за влиянието на физическата активност върху кръвното налягане.

Кръвно Налягане Долна Граница - Главоболието е сигнал за високо кръвно

Главоболието е сигнал за високо кръвно

26.06.201105312

Високото кръвно е опасно. Хипертонията без симптоми трябва да се лекува, за да се намали количеството и честотата на усложненията и смъртността от сърдечно-съдови заболявания.

Кръвно Налягане Долна Граница - Хипертония - Високо Кръвно Налягане

Хипертония - Високо Кръвно Налягане

29.03.2015110888

Високото кръвно е едно от най-разпространените заболявания на нашия век. Причини, симптоми и лечение на високо кръвно - хипертония. Хранене при хипертония.

Кръвно Налягане Долна Граница - Странични ефекти от хапчетата за кръвно

Странични ефекти от хапчетата за кръвно

28.05.20131025534

Много от хапчетата за кръвно имат странични ефекти. Високото кръвно налягане, известно като хипертония, увеличава риска от инсулт, сърдечна недостатъчност, инфаркт и проблеми с бъбреците.

Кръвно Налягане Долна Граница - Алкохолът при ниско кръвно

Алкохолът при ниско кръвно

23.08.201313389

Ако човек страда от ниско кръвно, консумацията на алкохол може да предизвика световъртеж и гадене заради допълнителното спадане на стойностите на кръвното.

Кръвно Налягане Долна Граница - Всеки трети не знае, че страда от високо кръвно

Всеки трети не знае, че страда от високо кръвно

21.09.201002728

С наднормено кръвно налягане са 60 от хората, които са се прегледали. 11 са били с диагностициран диабет. Всеки шести, от тези, които не са диабетици има увеличена кръвна захар на гладно.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Кръвно Налягане Долна Граница - подробни ревюта, български рецепти и лични разкази в Ezine.bg. Всичко за Кръвно Налягане Долна Граница в модерния онлайн журнал. Гласувай за Кръвно Налягане Долна Граница от звездичките над този текст. Приятно преглеждане на хилядите ни теми, лични разкази, тълкувани сънища и рецепти за Кръвно Налягане Долна Граница.