Курбан чорба

Курбан чорба

4

, се прибавят ситно нарязаните домати и чесънът. След 15 минути готовата чорба се поръсва със ситно нарязания магданоз, черния пипер и кимиона....

1

Курбан Чорба

Разгледай всички 12 подбрани съвети за курбан чорба в Езине.бг.
Класическа Курбан-чорба

Класическа Курбан-чорба

9

прибавете към чорбата. Долейте ако е нужно още гореща вода и оставете да се вари няколко минути. Застройте курбан-чорбата с разбитото яйце...

Курбан чорба с овче месо

Курбан чорба с овче месо

Месото се нарязва на парчета, залива се със студена вода и се оставя да се вари. Когато заври, се маха образувалата се пяна. Щом месото...

Свинска Курбан Чорба

Свинска Курбан Чорба

пипер и разредете запръжката с чорбата, като след това сипете всички към супата. Финално поръсете свинския курбан със скълцан магданоз и е готов за поднасяне....

Курбан чорба с овчи джолан

Курбан чорба с овчи джолан

Месото и джоланът се посоляват и се сваряват. Пяната, която се образува при варенето, се маха. Когато месото е почти готово, се добавят...

Агнешки курбан

Агнешки курбан

Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се...

Гъбена чорба

Гъбена чорба

1

оставете чорбата да се довари. Щом я махнете от котлона прибавете накълцаните копър, магданоз и поръсете малко черен пипер. Сервирайте гъбената чорба с натрошено сварено яйце....

Пача чорба

Пача чорба

1

глави чесън (почистени), нарязани на едро моркови, целината и дафиновите листа. Когато чорбата заври, прибавете сол на вкус. Щом свинското...

Джанкова чорба

Джанкова чорба

1

ситно лапад. Малко по-късно в чорбата се добавят фидето, джанките и солта. Веднага след свалянето й от огъня чорбата се застройва с разбитото...

Селска чорба

Селска чорба

Нарежете месото на малки късчета, залейте го с 6 ч.ч. студена вода и варете на тих огън. Задушете ситно нарязания лук в маслото и 2-3 лъжици...

Джолан чорба

Джолан чорба

2

Джоланът се измива добре и се залива със студена вода, в тенджера. Водата трябва да е 1 - 2 пръста над месото. Слага се на котлона да ври и се...

Рибена чорба

Рибена чорба

1

чорбата се е получила по-рядка, 10 минути преди сваляне може да добавите 2 шепи ориз. Поднесете рибената чорба с прясно изцеден лимонов сок....