Лечение при изкълчен глезен с бабини илачи

Лечение при изкълчен глезен с бабини илачи

2

Ако глезенът ви се изкълчи, можете да си помогнете с бабини илачи. Все пак е добре след това да потърсите мнението на специалист, за да не се окаже, че има счупване, а не просто изкълчване.

1
Съвети и читателски отзиви за Лекуване на Изкълчен Глезен. Статии и текстове за Лекуване на Изкълчен Глезен от портала. Най-новото относно Лекуване на Изкълчен Глезен в един сайт.

Популярни

Лекуване на Изкълчен Глезен - Ивена остави кръв по пистите

Ивена остави кръв по пистите

10.01.20130128

По време на първия си урок по ски Ивена паднала на пистата и кожата на ръката й се разкъсала от допира с ледената повърхност. Въпреки това тя продължава със ски уроците.

Лекуване на Изкълчен Глезен - Компрес за изкълчен крак

Компрес за изкълчен крак

24.01.201409552

Изкълченият крак боли много и първото, което трябва да се направи, е да се обездвижи кракът и да се намали усещането за болка. За това могат да помогнат различни видове компреси.

Лекуване на Изкълчен Глезен - Жени Калканджиева и Камелия Воче спретнаха зверски скандал

Жени Калканджиева и Камелия Воче спретнаха зверски скандал

11.10.20140190

Нов скандал в къщата на ВИП Брадър изправи на нокти всички съквартиранти. Този път в центъра на конфликта стояха фуриите Жени Калканджиева и Камелия Воче.

Лекуване на Изкълчен Глезен - Народната медицина при безплодие

Народната медицина при безплодие

04.04.201502694

Безплодието е много обезпокояващ и деликатен въпрос, особено за жените. Векове наред народната медицина е доказала своето благотворно въздействие върху този проблем.

Лекуване на Изкълчен Глезен - Счупване на глезена

Счупване на глезена

08.04.2015010572

Счупването на глезена представлява фрактура на трите кости, които го съставляват. Счупването на глезена е една от най-често срещаните травми. Лечение на счупен глезен.

Лекуване на Изкълчен Глезен - Навехнатият глезен не е за подценяване

Навехнатият глезен не е за подценяване

15.06.201104424

Не бива да подценявате травмата на крайниците при навехване на глезена. Навяхването на глезена е една от най-честите травми. То се получава при прекомерно по обем движение на ставата

Лекуване на Изкълчен Глезен - Имам големи прасци и глезени, какво да правя?

Имам големи прасци и глезени, какво да правя?

02.11.201246125

Това, което не трябва да правите, ако глезените и прасците ви са едри, е да ги подчертавате така, че погледът да се насочва към тях, а точно обратното.

Лекуване на Изкълчен Глезен - Дънките са най-предпочитаното облекло от жените

Дънките са най-предпочитаното облекло от жените

24.03.201401198

Модните дизайнери категорично заявиха, че комбинацията от бяла тениска и дънки е станала най-предпочитаното облекло сред жените.

Лекуване на Изкълчен Глезен - Какъв любовник е зодия Близнаци

Какъв любовник е зодия Близнаци

19.07.201402367

Близнаците се отличават с това, че имат развинтена фантазия. Мъжът от тази зодия с часове може да разказва какъв страхотен любовник е и какви точно пози ще предложи на жената, която се опитва да вкара в леглото си.

Лекуване на Изкълчен Глезен - Актуалните есенни тенденции при обувките

Актуалните есенни тенденции при обувките

18.09.201401140

Тенденциите при обувките тази есен са изцяло контрастни. Модерни са, както ботите на висок ток, така и кецовете с връзки. Обувките тази есен изискват единствено да се съобразите с повода.

Лекуване на Изкълчен Глезен - Пийте червено вино за здрави зъби

Пийте червено вино за здрави зъби

19.09.20100630

Ако всекидневно пиете по чаша червено вино, ще имате здрави зъби. Консумацията на гроздовата напитка предпазва от кариес. Червеното вино помага и при парадонтоза и влияе благотворно на зъбния емайл.

Лекуване на Изкълчен Глезен - Какъв любовник е зодия Риби

Какъв любовник е зодия Риби

13.02.201424589

Мъжът Риби е страстен, емоционален и абсолютно непредсказуем в леглото. Той би направил всичко за партньорката си, но в същото време не забравя и за своите желания.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Лекуване на Изкълчен Глезен - полезни съвети, подбрани рецепти и лични истории в портала. Най-новото за Лекуване на Изкълчен Глезен в модерния онлайн сайт. Отцени Лекуване на Изкълчен Глезен от звездичките над този текст. Приятно преглеждане на многобройните ни статии, потребителски истории, споделени сънища и рецепти за Лекуване на Изкълчен Глезен.